VABILO podjetjem k udeležbi na poslovnem dogodku FORUM AGENTI MILANO, 23. do 25. november 2017

torek, 19. september 2017
Javna agencija SPIRIT Slovenija, Gospodarska zbornica Slovenije in Ministrstvo RS za zunanje zadeve v sodelovanju z Gospodarskim uradom RS v Milanu organiziramo nastop slovenskih podjetij na poslovnem dogodku FORUM AGENTI MILANO 2017 .
 
Poslovni dogodek bo potekal med 23. in 25. novembrom 2017, tokrat prvič na razstavišču kjer je pred dvema letoma potekala svetovna razstava - Fiera Milano RHO.  Udeleženci dogodka se bodo lahko srečali z italijanskimi agenti in posredniki, ki predstavljajo ustaljen način in vstopno pot za izvoz izdelkov in storitev na 60 milijonski trg sosednje države.
 
Slovenska podjetja se bodo predstavila skupaj v okviru slovenske stojnice, kjer bo imelo vsako podjetje svoj prostor za individualne sestanke ter razstavljanje manjših izdelkov in predstavitvenih materialov.
 
Udeležba slovenskih podjetij bo tudi tokrat sofinancirana s strani Javne agencije SPIRIT Slovenija ter Ministrstva za zunanje zadeve. Vsako prijavljeno podjetje pa bo moralo pred udeležbo na poslovnem dogodku poravnati svoj sorazmerni strošek udeležbe, predvidoma v višini 850,00 € + DDV. (Polna cena udeležbe za posamezno podjetje znaša namreč 2.300  € + italijanski davek (IVA)). V to ceno je vključen strošek samostojnega prostora za sestanke z osnovno opremo, vpis v katalog, objava na internetni strani organizatorja, ciljno vabljenje sogovornikov za B2B sestanke, objava v tiskanih medijih, izdelava logotipa na stojnici, ostali stroški organizatorjev.
 
Ostale stroške udeležbe v poslovni delegaciji (prevozi in hotelske namestitve in drugi dodatni stroški) krijejo udeleženci sami.  
 
Glede na to, da je število udeležencev v delegaciji omejeno, vabimo vsa zainteresirana podjetja, da svoj interes za udeležbo potrdijo čim prej preko elektronske aplikacije italijanskih organizatorjev: http://www.forumagenti.it/en/iscrizione-azienda/milano/slovenia . Prijave sprejemamo samo do zasedenosti razpoložljivih  prostih mest.
 
V mesecu septembru bosta, tako kot pred vsakim dogodkom Forum Agenti, organizirani podrobnejši predstavitvi (28.9. v Ljubljani in 29.9. v Novi Gorici), na katerih bomo predstavili tako poslovanje z agenti kot tudi pogoje možnosti in izkušnje na poslovnih dogodkih Forum Agenti, ki potekajo že pet let.
 
Kontakt za dodatne informacije:
 g. Marko Jare, Gospodarska zbornica Slovenije, tel: 01 5898 158, e-pošta: marko.jare@gzs.si  in
ga. Tina Lukan, SPIRIT Slovenija, tel.: 01/5309-826, e-pošta: tina.lukan@spiritslovenia.si