Vabilo podjetjem za posredovanje interesa za skupinsko predstavitev na sejmu Arab Health, Dubai, ZAE, 1. - 4. februar 2021

četrtek, 06. februar 2020

SPIRIT Slovenija, javna agencija poziva slovenska podjetja s področja medicine in medicinske opreme k posredovanju interesa za skupinsko predstavitev na sejmu Arab Health, ki bo potekal od 1. do 4. februarja 2021 v Dubai-ju, ZAE.  

Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.arabhealthonline.com.

SPIRIT Slovenija, javna agencija bo v okviru aktivnosti za skupinsko predstavitev na sejmu Arab Health 2021:
  • izvedla organizacijo sejemskega dogodka in koordinacijo aktivnosti z udeleženci,
  • poskrbela za pozicioniranje krovne blagovne znamke Slovenia Green, Creative, Smart.
  • namenila finančna sredstva za kritje stroškov najema neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov za potrebe delovanja skupinske stojnice in vpis razstavljavcev v sejemski katalog
  • izvedla dodatne obsejemske aktivnosti (predstavitvena brošura, sprejem s pogostitvijo, promocijski članki in materiali na sejmišču).
 
Podjetja, ki se bodo predstavila v okviru skupinske predstavitve na sejmu Arab Health krijejo stroške:
  • postavitve razstavnega prostora,
  • prevoza eksponatov in ostale stroške.

Skupinska stojnica bo konstrukcijsko in grafično poenotena. Postavitev skupinske stojnice bo izvedel skupen izvajalec postavitve, ki ga izberejo podjetja.

V okviru skupinskih predstavitev, ki jih na sejmih v tujini izvaja SPIRIT Slovenija, javna agencija, imajo mikro, mala in srednja podjetja, ki se udeležujejo teh skupinskih predstavitev, na voljo dodaten instrument podpore: Vavčer za skupinske predstavitve slovenskega gospodarstva na sejmih v tujini. Izvaja ga Slovenski podjetniški sklad. Več informacij o vsebini Vavčerja za skupinske predstavitve slovenskega gospodarstva na sejmih v tujini: podjetniskisklad.si.

V kolikor bo izražen zadosten interes podjetij in bo imel organizator dogodka za skupinsko predstavitev razpoložljive prostorske kapacitete, bo SPIRIT Slovenija, javna agencija prevzela organizacijo skupinske predstavitve ter izvedla dodatne obsejemske aktivnosti na navedenem dogodku. V primeru izvedbe skupinske predstavitve na sejmu Arab Health bo vabilo in prijavno gradivo za udeležbo na sejmu objavljeno na portalu www.spiritslovenia.si oz. www.izvoznookno.si.

Vabimo vsa podjetja, da nam sporočite svoj interes za skupinsko udeležbo na sejmu Arab Health preko elektronskega obrazca do četrtka, 13. 2. 2020.

Vabilo (pdf)

Sredstva za pripravo in izvedbo skupinske predstavitve slovenskega gospodarstva na sejmu Arab Health 2021 zagotavljata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
Več informacij: www.eu-skladi.si

Več informacij o skupinskih predstavitvah slovenskega gospodarstva na sejmih v tujini