Vabilo podjetjem za posredovanje interesa za skupinsko predstavitev na sejmu HANNOVER MESSE, 20. – 24. april 2020, Hannover, Nemčija

torek, 23. julij 2019

SPIRIT Slovenija, javna agencija poziva slovenska podjetja s področja industrijskih tehnologij k posredovanju interesa za skupinsko predstavitev na sejmu Hannover Messe 2020, ki bo potekal od 20. do 24. aprila 2020, v Hannovru, Nemčiji.
 
Aprila bo v Hannovru potekal največji svetovni sejem industrijskih tehnologij. Sejem bo gostil več kot 6000 razstavljavcev in več kot 200.000 obiskovalcev.
 
Glavni namen sejma je predstavitev zadnjih inovacij in trendov na področju industrijskih tehnologij ter mreženje in generiranje poslovnih vezi. Sejem tako ponuja odlično poslovno priložnost za promocijo in predstavitev novih izdelkov, (industrijskih) tehnologij in rešitev v posameznih industrijskih panogah, krepitev in vzpostavitev novih poslovnih stikov ter opazovanje novih trendov razvoja v posameznih industrijskih panogah.
 
Sejem je pomemben tudi zato, ker ga obiščejo glavni odločevalci, ki so v podjetjih zadolženi za sprejemanje investicijskih odločitev. Tretjina profesionalnih obiskovalcev prihaja iz tujine, od tega več kot polovica iz držav izven EU. Ob sejmu potekajo forumi in konference, na katerih podjetja in raziskovalne inštitucije predstavijo zadnje prebojne novosti na tem področju.
 
Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani https://www.hannovermesse.de/en/.
 
SPIRIT Slovenija, javna agencija bo v okviru aktivnosti za skupinske predstavitve na sejmu Hannover Messe:
  • izvedla organizacijo sejemskega dogodka in koordinacijo aktivnosti z udeleženci,
  • poskrbela za pozicioniranje krovne blagovne znamke Slovenia Green, Creative, Smart.,
  • namenila finančna sredstva za kritje stroškov najema neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov za potrebe delovanja skupinske stojnice in vpis razstavljavcev v sejemski katalog,
  • organizirala dodatne ob-sejemske aktivnosti glede na interes sodelujočih slovenskih podjetij (sprejem na skupni stojnici, druge oblike dodatne promocije, skupna predstavitvena brošura vseh razstavljavcev).
 
Podjetja, ki se bodo predstavila v okviru skupinske predstavitve na sejmu Hannover Messe 2020, krijejo stroške:
  • elementov sejemske konstrukcije,
  • postavitve razstavnega prostora,
  • prevoza eksponatov in ostale stroške sejemske predstavitve.
 
Skupinska stojnica bo konstrukcijsko in grafično poenotena. Postavitev skupinske stojnice bo izvedel skupen izvajalec postavitve, ki ga izberejo podjetja.
 
V kolikor bo izražen zadosten interes podjetij in bo imel organizator dogodka za skupinsko predstavitev razpoložljive prostorske kapacitete, bo SPIRIT Slovenija, javna agencija prevzela organizacijo skupinske predstavitve na navedenem dogodku. V primeru izvedbe skupinske predstavitve na sejmu Hannover Messe 2020 bo vabilo in prijavno gradivo za udeležbo na sejmu objavljeno na portalu www.spiritslovenia.si oz. www.izvoznookno.si.

Vabimo vsa podjetja, da nam sporočite svoj interes za skupinsko udeležbo na sejmu Hannover Messe 2020. Elektronski obrazec za posredovanje interesa za skupinsko udeležbo na sejmu Hannover Messe je dostopen na naslednji povezavi.

Vljudno vas vabimo, da nam vaš interes posredujete najkasneje do ponedeljka, 12. avgusta 2019.