Vabilo podjetjem za posredovanje interesa za skupinsko predstavitev na sejmu IBEX 1.-3. oktober 2019 Tampa, Florida, ZDA

torek, 02. april 2019

SPIRIT Slovenija, javna agencija poziva slovenska podjetja iz navtične industrije k posredovanju interesa za skupinsko predstavitev na sejmu IBEX, ki bo potekal od 1. do 3. oktobra 2019 v Tampi, Florida, ZDA.

Sejem IBEX predstavlja poslovno platformo za podjetja, ki želijo vstopiti na trg rekreativne navtične industrije v ZDA. Za proizvajalce in dobavitelje komponent navtične industrije IBEX zagotovo sodi v ožji izbor sejemski dogodkov, ki se jih je vredno udeležiti. Več kot polovica globalne industrije, povezane z navtično industrijo, se namreč odvija v ZDA.

Sejem IBEX ponuja odlično priložnost za promocijo in predstavitev novih izdelkov in tehnologij, vstop v sistem dobaviteljev OEM za navtično industrijo, krepitev in vzpostavitev novih poslovnih stikov ter opazovanje novih trendov v navtični industriji. Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani www.ibexshow.com/exhibit-at-ibex/.

SPIRIT Slovenija, javna agencija bo v okviru aktivnosti za skupinske predstavitve na sejmu IBEX:
  • izvedla organizacijo sejemskega dogodka in koordinacijo aktivnosti z udeleženci,
  • poskrbela za pozicioniranje krovne blagovne znamke Slovenia Green, Creative, Smart.
  • namenila finančna sredstva za kritje stroškov najema neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov za potrebe delovanja skupinske stojnice in vpis razstavljavcev v sejemski katalog.

Podjetja, ki se bodo predstavila v okviru skupinske predstavitve na sejmu IBEX, krijejo stroške:
  • postavitve razstavnega prostora,
  • prevoza eksponatov in ostale stroške.

Skupinska stojnica bo konstrukcijsko in grafično poenotena. Postavitev skupinske stojnice bo izvedel skupen izvajalec postavitve, ki ga izberejo podjetja.

V kolikor bo izražen zadosten interes podjetij in bo imel organizator dogodka za skupinsko predstavitev razpoložljive prostorske kapacitete, bo SPIRIT Slovenija, javna agencija prevzela organizacijo skupinske predstavitve na navedenem dogodku. V primeru izvedbe skupinske predstavitve na sejmu IBEX bo vabilo in prijavno gradivo za udeležbo na sejmu objavljeno na portalu www.spiritslovenia.si oz. www.izvoznookno.si.

Vabimo vsa podjetja, da nam sporočite svoj interes za skupinsko udeležbo na sejmu IBEX. Elektronski obrazec za posredovanje interesa za skupinsko udeležbo na sejmu IBEX je dostopen na povezavi.

Vljudno vas vabimo, da nam vaš interes posredujete najkasneje do srede, 10. aprila 2019.

Vabilo (pdf)