Vabilo podjetjem za posredovanje interesa za skupinsko predstavitev na sejmu IDEX, Abu Dhabi, ZAE, 21. - 25. februar 2021

torek, 19. november 2019
 
 
SPIRIT Slovenija, javna agencija poziva slovenska podjetja iz obrambne industrije k posredovanju interesa za skupinsko predstavitev na sejmu IDEX, ki bo potekal od 21. do 25. februarja 2021 v Abu Dhabiju, ZAE. Sejem je namenjen predstavitvi izdelkov in tehnologij s področja obrambe in varnosti. Več informacij o sejmu.

SPIRIT Slovenija, javna agencija bo v okviru aktivnosti za skupinsko predstavitev na sejmu IDEX:
  • izvedla organizacijo sejemskega dogodka in koordinacijo aktivnosti z udeleženci,
  • poskrbela za pozicioniranje krovne blagovne znamke Slovenia Green, Creative, Smart.
  • namenila finančna sredstva za kritje stroškov najema neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov za potrebe delovanja skupinske stojnice in vpis razstavljavcev v sejemski katalog.
 
Podjetja, ki se bodo predstavila v okviru skupinske predstavitve na sejmu IDEX krijejo stroške:
  • postavitve razstavnega prostora,
  • prevoza eksponatov in ostale stroške.
 
Skupinska stojnica bo konstrukcijsko in grafično poenotena. Postavitev skupinske stojnice bo izvedel skupen izvajalec postavitve, ki ga izberejo podjetja.
 
V okviru skupinskih predstavitev, ki jih na sejmih v tujini izvaja SPIRIT Slovenija, javna agencija, imajo mikro, mala in srednja podjetja, ki se udeležujejo teh skupinskih predstavitev, na voljo dodaten instrument podpore: Vavčer za skupinske predstavitve slovenskega gospodarstva na sejmih v tujini. Izvaja ga Slovenski podjetniški sklad. Več informacij o vsebini Vavčerja za skupinske predstavitve slovenskega gospodarstva na sejmih v tujini.  
 
V kolikor bo izražen zadosten interes podjetij in bo imel organizator dogodka za skupinsko predstavitev razpoložljive prostorske kapacitete, bo SPIRIT Slovenija, javna agencija prevzela organizacijo skupinske predstavitve na navedenem dogodku. V primeru izvedbe skupinske predstavitve na sejmu IDEX bo vabilo in prijavno gradivo za udeležbo na  sejmu objavljeno na portalu www.spiritslovenia.si oz. www.izvoznookno.si.
 
Vabimo vsa podjetja, da nam sporočite svoj interes za skupinsko udeležbo na sejmu IDEX preko elektronskega obrazca do četrtka, 28. novembra 2019.Vabilo (pdf)
Elektronski obrazec za posredovanje interesa