Vabilo podjetjem za posredovanje interesa za skupinsko predstavitev na sejmu Moulding Expo, 8. - 11. junij 2021, Stuttgart, Nemčija

sreda, 12. februar 2020

SPIRIT Slovenija, javna agencija poziva slovenska podjetja, ki opravljajo dejavnost iz področja orodjarstva in sorodnih vsebin k posredovanju interesa za skupinsko predstavitev na sejmu MOULDING EXPO, ki bo potekal od 8. do 11. junija 2021 v Stuttgartu, Nemčija. Sejem MOULDING EXPO je namenjen predstavitvi izdelkov in tehnologij s področja orodjarstva in modeliranja, izdelave prototipov, hitrega oblikovanja prototipov in vzorcev, orodij za litja, orodij za oblikovanje kovin, CAD/CAM tehnologij in orodij, procesiranja, simuliranja ter sorodnih vsebin.
 
Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.moulding-expo.de.

SPIRIT Slovenija, javna agencija bo v okviru aktivnosti za skupinsko predstavitev na sejmu MOULDING EXPO:
  • izvedla organizacijo sejemskega dogodka in koordinacijo aktivnosti z udeleženci,
  • poskrbela za pozicioniranje krovne blagovne znamke Slovenia Green, Creative, Smart.
  • namenila finančna sredstva za kritje stroškov najema neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov za potrebe delovanja skupinske stojnice in vpis razstavljavcev v sejemski katalog.

Podjetja, ki se bodo predstavila v okviru skupinske predstavitve na sejmu MOULDING EXPO, krijejo stroške:
  • postavitve razstavnega prostora,
  • prevoza eksponatov in ostale stroške.

Skupinska stojnica bo konstrukcijsko in grafično poenotena. Postavitev skupinske stojnice bo izvedel skupen izvajalec postavitve, ki ga izberejo podjetja.

V okviru skupinskih predstavitev, ki jih na sejmih v tujini izvaja SPIRIT Slovenija, javna agencija, imajo mikro, mala in srednja podjetja, ki se udeležujejo teh skupinskih predstavitev, na voljo dodaten instrument podpore: Vavčer za skupinske predstavitve slovenskega gospodarstva na sejmih v tujini. Izvaja ga Slovenski podjetniški sklad. Več informacij o vsebini Vavčerja za skupinske predstavitve slovenskega gospodarstva na sejmih v tujini lahko najdete na povezavi: podjetniskisklad.si.

V kolikor bo izražen zadosten interes podjetij in bo imel organizator dogodka za skupinsko predstavitev razpoložljive prostorske kapacitete, bo SPIRIT Slovenija, javna agencija prevzela organizacijo skupinske predstavitve na navedenem dogodku. V primeru izvedbe skupinske predstavitve na sejmu MOULDING EXPO bo vabilo in prijavno gradivo za udeležbo na  sejmu objavljeno na portalu www.spiritslovenia.si oz. www.izvoznookno.si.

Vabimo vsa podjetja, da nam sporočite svoj interes za skupinsko udeležbo na sejmu MOULDING EXPO. Elektronski obrazec za posredovanje interesa za skupinsko udeležbo na sejmu MOULDING EXPO je dostopen na spletni povezavi.

Vljudno vas vabimo, da nam vaš interes posredujete najkasneje do petka, 20. marca 2020.
 
  • Vabilo (pdf)
  • Obrazec za posredovanje interesa za skupinsko udeležbo na sejmu Moulding Expo 2021