Vabilo: Priložnost za sodelovanje z mednarodnim proizvajalcem avtomobilov

petek, 15. julij 2022Rok za posredovanje interesa podaljšan

Dopolnitev objave: petek, 29. julij 2022

Rok za oddajo prijav in predstavitev v angleškem jeziku s ključnimi podatki in slikovnim materialom podaljšujemo do 6. avgusta 2022 do 15.00 ure.
 

Prijavnica za posredovanje interesa za sodelovanje s SKODA Avto CZ

Javna agencija SPIRIT Slovenija je v okviru programa Lead Generation pridobila interes mednarodnega podjetja SKODA Auto CZ za navezavo poslovnih stikov s slovenskimi podjetji, ki proizvajajo naslednje izdelke:
 
  • stroji (orodja za stiskanje in težke stroje)
  • programske rešitve za industrijo

K prijavi vabimo tudi inovativna slovenska podjetja (kot so npr. razvijalci programskih rešitev), ki jih zanima sodelovanje s SKODA Innovation Hub.

Rok za oddajo prijav in predstavitev v angleškem jeziku s ključnimi podatki in slikovnim materialom (ime podjetja, osnovna dejavnost, kratek opis, glavne dejavnosti/produkti/storitve, vrednost za kupca, segmenti, ki so najbolj relevantni za vaše podjetje, reference) je 30. 7. 2022 do 15.00 ure.

Na podlagi vaše predstavitve bodo predstavniki SKODA Auto CZ izbrali slovenska podjetja, ki bodo imela možnost nadaljevanja poslovnih pogovorov in sodelovanja.
 

Več informacij:

Tatjana Zajc, tel. +385 1 5309 830, e-pošta: tatjana.zajc@spiritslovenia.si
 

Prijavnica


Sredstva za pripravo in izvedbo programa zagotavljata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Več na www.eu-skladi.si.


 

Preberite tudi:

Globalni trendi na področju avtomobilske industrije