Vabilo za posredovanje interesa za sodelovanje in vstop v dobaviteljsko mrežo britanskega podjetja in trgovin HALFORDS

četrtek, 19. oktober 2017

SPIRIT Slovenija, javna agencija v sodelovanju z britanskim podjetjem Halfords in ob podpori Veleposlaništva RS v Londonu vabi zainteresirana slovenska podjetja k posredovanju interesa za udeležbo na predstavitvi in individualnih pogovorih z vodjo nabave britanskega podjetja Halfords. Dogodek (t.i. Sourcing Event in individualni sestanki) bomo organizirali predvidoma v prvi polovici leta 2018, v Ljubljani (natančen datum bo določen naknadno).
 
Britansko podjetje Halfords je eden vodilnih trgovcev kolesarskih in avtomobilskih proizvodov ter proizvodov za kampiranje in potovanje v Združenem kraljestvu Velike Britanije in Severne Irske, z mrežo okoli 500 trgovin v Združenem kraljestvu Velike Britanije in Severne Irske, in več kot 20 trgovin na Irskem. V lasti imajo med drugim določene kolesarske znamke, kot so Carrera, Wiggins, V.o.o.d.o.o. in Pendleton. Vsako tretje kolo, prodano v Združenem kraljestvu, naj bi bilo kupljeno v Halfordsu.  
 
Podjetje se zanima in išče nove nabavne vire na območju Evrope za proizvode iz njihovega asortimana. Seznam prioritenih proizvodov po posameznih kategorijah, za katere iščejo nove dobavitelje v Evropi, se nahaja v prilogi (“Halfords General Product Category List – 2017”). Proizvodi so navedeni po pomembnosti znotraj posamezne kategorije.

Vsa slovenska podjetja, ki proizvajate izdelke, navedene v seznamu prioritetnih proizvodov, za katere išče Halfords nove dobavitelje na območju Evrope, in vidite možnost za sodelovanje s tem britanskim podjetjem, vabimo, da potrdite svoj interes tako, da natančno izpolnite priloženi vprašalnik v angleškem jeziku in vse rubrike v vprašalniku (priloga »Halfords General Information Supplier Questionnaire«).
 
Vaše prijave - izpolnjeni vprašalnik - sprejemamo do 8. decembra 2017, na email: mojca.becinkret@spiritslovenia.si.
 
Prejete vprašalnike (prijave) vseh zainteresiranih slovenskih podjetij bomo posredovali Halfordsu v pregled. Odgovorni nabavniki podjetja Halfords bodo na podlagi tega predvidoma do konca leta 2017 izbrali slovenska podjetja, s katerimi bi se želeli srečati. Prijavljena podjetja boste naknadno obveščena o izboru.
 
Kotizacije za udeležbo na sestankih ni.
 
Dodatne informacije (SPIRIT Slovenija, javna agencija):
Mojca Bec Inkret, tel. 01/53 09 811, e-mail: mojca.becinkret@spiritslovenia.si.
 

Priloge: