Vabilo za udeležbo na izhodni gospodarski delegaciji v Jordanijo in srečanje z jordanskimi podjetji, Amman, 11. - 13. december 2011

petek, 14. oktober 2011

Javna agencija Republike Slovenije za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) v sodelovanju z Jordan Chamber of Commerce, Jordan Investmen Board (JIB) in Generalnim konzulatom Hašemitske kraljevine Jordanije v Sloveniji organizira slovensko poslovno delegacijo v Amman, Jordanijo, ki bo potekala od 11. do 13. decembra 2011.

 

V okviru obiska poslovne delegacije v Ammanu bodo organizirana poslovna konferenca in individualna B2B srečanja med slovenskimi in jordanskimi podjetji, v skladu s predhodno izraženim interesom, ter predvidoma tudi vzporedna predstavitev podjetij, izdelkov, tehnologij ali projektov na posebni razstavi, s čimer bodo omogočena dodatna srečanja z jordanskimi podjetji, ki se zanimajo za poslovanje s podjetji iz EU. Poslovni dogodek je namenjen podjetjem iz vseh gospodarskih panog.

 

JAPTI želi s to delegacijo spodbuditi slovenska podjetja k novim oblikam medsebojnega sodelovanja s podjetji iz Jordanije. Cilj delegacije je med drugim tudi nadaljevanje vseh aktivnosti, ki so jih določena slovenska podjetja vzpostavila ob obisku jordanske gospodarske delegacije v Sloveniji (dne 7. in 8. septembra 2011).

 

Stroške letalskega prevoza in hotelske namestitve krijejo podjetja sama.

 

O točnemu datumu izhodne delegacije ter nadaljnjih organizacijskih in vsebinskih podrobnostih obiska boste sproti obveščeni.

 

Vabimo vas, da se udeležite poslovne delegacije v Jordanijo. Prosimo, da svoj interes za udeležbo v gospodarski delegaciji potrdite z izpolnjeno prijavnico in poslovnim profilom podjetja (»Company Profile« v angleškem jeziku)* ter ga posredujete čim prej (s čimer lahko z organizacijskimi partnerji učinkovito pripravimo dogodek in identificiramo vaše poslovne partnerje) ali najkasneje do 25. novembra 2011 na elektronski naslov tanja.drobnic@japti.si.  
   
 
* Podjetjem, ki ste se udeležila slovensko-jordanske poslovne konference v Ljubljani, dne 7. septembra 2011, ni potrebno ponovno izpolniti in oddati Company Profile-a, v kolikor je profil povsem identičen tistemu, ki ste ga oddali ob prijavi na slovensko-jordansko poslovno konferenco.

 

Za dodatne informacije v zvezi z izhodno gospodarsko delegacijo v Jordanijo se lahko obrnete na Tanjo Drobnič, JAPTI, tel. 01 5891 894