Varno ponovno odprimo naša podjetja

ponedeljek, 11. maj 2020


Pred nami je trenutek, ko smo že ali bomo ponovno odprli naše gospodarske dejavnosti. To je tudi trenutek, ko moramo preveriti, da bo odprtje in nadaljevanje delovanja potekalo varno, s spoštovanjem vseh varnostnih predpisov in protokolov, ki so predvideni na deželni in državni ravni.

Prav zaradi tega vas vabimo, da se udeležite brezplačnega srečanja, kjer bomo šli skozi dokumente, ki ste jih prejeli v prejšnjih tednih preko naših e-novic in skupaj z vami pregledali novosti in obveznosti za podjetja vezana na zagotavljanje varnosti na delovnem mestu in zaščito pred okužbo s korona-virusom za vas, vaše sodelavce, stranke in dobavitelje.

Srečanji bosta potekali na daljavo preko spletne platforme ZOOM:
 

  • Proizvodne dejavnosti in gradbeništvo: četrtek, 14. maja 2020, ob 18:00 – prijava
  • Trgovina in gostinstvo: petek, 15. maja 2020, ob 15.00 – prijava


Število mest je omejeno, zato vas prosimo, da se čimprej registrirate preko platforme Eventbrite in si zagotovite dostop.

V italijanščini bosta predavala inženir Nicola Sudano ter strokovnjak za varnost pri delu Igor Mingot.

Delavnica poteka preko spletne platforme ZOOM, ki jo lahko brezplačno prevzamete na računalnik preko povezave https://zoom.us/download ali namestite app za mobilni telefon/tablico, ki jo dobite na Google Play (za naprave Android) ali App store (za Appleove naprave – dovolj, da v iskalniku poiščete "Zoom".

Povezavo na spletno delavnico vam bomo poslali ob zaprtju prijav dan pred dogodkom.

Dogodek bo dosegljiv s klikom na povezavo, ki jo boste prejeli na e-pošto.

Povezava se bo aktivirala nekaj minut pred začetkom dogodka.

Dodatne informacije:
Slovensko deželno gospodarsko združenje
E: info@sdgz.it