Virtualna gospodarska delegacija v Vietnam

petek, 29. januar 2021

Vljudno vabljeni k predstavitvi vašega podjetja vietnamskim partnerjem, potencialno zainteresiranim za industrijsko avtomatizacijo v prehrambeni in tekstilni industriji, ki bo potekala v okviru slovenske virtualne gospodarske delegacije v Vietnam.

Dogodek organiziramo Gospodarska zbornica Slovenije, v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javno agencijo ter Veleposlaništvom Vietnama z Dunaja, Agencijo za promocijo trgovine Ministrstva za Industrijo in trgovino Vietnama.

Komu je udeležba na dogodku namenjena?
Na podlagi identificiranega rastočega trenda povpraševanj vietnamskih podjetij po industrijski avtomatizaciji v prehrambeni in tekstilni industriji, je udeležba na dogodku primarno namenjena slovenskim podjetjem, ki nudijo naprave, opremo, proizvodne linije in rešitve za
 
  • predelavo kmetijskih in živilskih izdelkov,
  • avtomatizacijo proizvodnih linij in procesov v prehrambeni in tekstilni industriji,
  • transportno-logistične rešitve.

Okvirni program
 
Dogodek: Virtualna gospodarska delegacija v Vietnam
Termin: torek, 2. marec 2021

09:30 – 10:30
Seminar o koristih prostotrgovinskega sporazuma med EU in Vietnamom, 
primerom dobre prakse slovenskega podjetja z lastnim predstavništvom v mestu Hošiminh
10:30 – 16:30 B2B srečanja
Lokacija: Virtualno Ljubljana – Hanoj – Dunaj

Prijave
Udeležbo na dogodku potrdite preko spletnega prijavnega obrazca do vključno 3. februarja 2021. Vsebina prijavnega obrazca bo osnova za urejanje B2B srečanj, zato dovolite, da vas ob tem prijazno spomnimo, da boste s kakovostno vsebinsko predstavitvijo vašega podjetja pritegnili večjo pozornost in interes udeležencev dogodka za srečanja z vami.

Stroški udeležbe
Za slovenska podjetja je udeležba na dogodku brezplačna, saj stroške organizacije virtualne delegacije krijejo organizatorji dogodka. V kolikor se prijavljeni udeleženec dogodka ne more udeležiti, se lahko z dogodka brezplačno odjavi tako, da neudeležbo sporoči na naslov natasa.turk@gzs.si, do 1. marca 2021 do 10.00 ure. Za odjave po prej navedenem terminu ali za neudeležbo na dogodku pa je strošek 300,00 EUR na osebo.

Dodatne informacije:
GZS Center za mednarodno poslovanje, Nataša Turk, T: 01 58 98 152, E: natasa.turk@gzs.si.