Virtualna investicijska konferenca o krožnem gospodarstvu in inovativnosti

ponedeljek, 18. oktober 2021

Gospodarska zbornica Slovenija - Brazilija | SLOBRAZ vljudno vabi k udeležbi na virtualni investicijski konferenci na temo krožnega gospodarstva "Odkrivanje novih trendov v krožnem gospodarstvu in naložbenih priložnostih v Sloveniji", ki bo potekala 26. oktobra 2021 ob 17:00 CET.

Na dogodku bo poleg predstavitev slovenskih podjetij s trajnostnimi, inovativnimi in pametnimi rešitvami med govorci tudi veleposlanik RS v Braziliji mag. Gorazd Renčelj, ki zelo uspešno promovira krožno gospodarstvo in slovenska podjetja v Braziliji. 

Prehod v zeleno gospodarstvo predstavlja priložnost za razvoj novih zelenih tehnologij in storitev, odpiranje zelenih delovnih mest, učinkovitejše upravljanje z naravnimi viri, promocijo, razvoj slovenskega znanja, priložnost za rast in krepitev mednarodne konkurenčnosti gospodarstva.

Svojimi trajnostnimi, inovativnimi in pametnimi rešitvami bistveno pripomorejo k prepoznavnosti Sloveniji kot tehnološko razviti, kreativno naravnani in zeleni državi, h gradnji njene pozitivne podobe ter promociji.

Datum: torek, 26. oktobra 2021
Ura: 17h - 19h CET / 12h - 14h São Paulo
ZOOM platforma
Dogodek bo potekal v angleškem jeziku.

Povezavo do spletne konference boste prejeli po prijavi na: us02web.zoom.us/meeting/register/tZwoce6sqDgrEtKb1_N6OKeRTeRS83uLmi0U.

Organizator: SLOBRAZ
Sponzor: SPIRIT Slovenija, javna agencija, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Slovenija, Veleposlaništvo Republike Slovenije v Brasilii

Dodatne informacije: info@slobraz.com.br