Virtualna konferenca: European Smart City

torek, 11. maj 202114. in 15. junija 2021 se bo v Parizu odvijala virtualna konferenca Europen Smart City. 

Partnerji dogodka so: Enterprise Europe Network in konzorcij  francoskih zbornic in centrov (Ile de France (Pariz), Centre-Val de Loire, Normandie; DevUp Centre Val de Loire in AD Normandie). 

Gre mednarodno konferenco, ki povezuje ključne francoske in mednarodne kupce z MSP, ki iščejo partnerje oz. lahko ponudijo inovacije. Poudarek je na področjih mobilnosti, energije in trajnostne gradbe. Konferenca in poslovna srečanja bodo potekala v angleškem jeziku. 
 
Program European Smart City je  naslednji:
10. in 11. junij 2021 Pripravljalni seminar (webinar) za poslovna srečanja z naslovom Uspeti na francoskem trgu zelenih tehnologij.
14. in 15. junij 2021 Dopoldne: Delavnice na tri teme: energija, t. smart grids; mobilnost, trajnostna (eko) gradnja. 
Popoldne: Poslovna srečanja med ključnimi kupci in SMS (vsako srečanje 20 minut). 


MSP morajo predstaviti svoje rešitve preko registracije na platformi (priloga); odgovor na potrebe ključnih kupcev na za to namenjenih spletnih straneh srečanj; potrditev načrtovanja poslovnih srečanj in plačati kotizacijo za registracijo. Narejen bo program bo meri, da se najde ustrezen partner. 

Prijave so mogoče do 3. junija 2021 na spletni strani topic.een-france.fr/enterprise-europe-network-topic/european-smart-city.

Za MSP je kotizacija 150 EUR brez DDV za izobraževanje, konferenco in poslovna srečanja.  

Predstavitev konference (pdf)
Obrazec za oceno potreb (word)

Pripravila:
mag. Breda Korošec
Veleposlaništvo Republike Slovenije v Parizu
E: Breda.Korosec1@gov.si