Virtualni Forum Agenti Milano, 26. in 27. november 2020

četrtek, 05. november 2020

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT Slovenija), Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, Ministrstvo za zunanje zadeve oziroma diplomatsko konzularni predstavništvi v Rimu in Milanu ter Gospodarska zbornica Slovenije, tudi letos organizirajo udeležbo slovenskih podjetij na poslovnem srečanju FORUM AGENTI v Milanu 26. in 27. novembra 2020.

Poslovni dogodek bo letos potekal nekoliko drugače kot v preteklosti, saj bodo zainteresirana podjetja lahko opravila sestanke z agenti »na daljavo«, oziroma preko v naprej določenih terminov v okviru B2B posebne elektronske platforme.

Prijave za slovenska podjetja, ki se želijo srečati z italijanskimi agenti in z njihovo pomočjo ponuditi svoje izdelke in storitve italijanskim kupcem, so že odprte in jih italijanski organizator sprejema do petka, 13. novembra 2020. 

Zainteresiranim podjetjem svetujemo, da se na dogodek prijavite čimprej, saj je tako večja verjetnost, da bo vaš poslovni interes opazilo čim večje število ustreznih sogovornikov na italijanski  strani.

Strošek udeležbe na virtualnem B2B dogodku znaša 750,00 € (DDV ni vključen), od katerih podjetja plačajo zgolj lastni delež v višini 250,00 € , preostanek stroška pa je financiran s strani javne agencije SPIRIT Slovenija, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Ministrstva za zunanje zadeve oziroma Gospodarskega urada RS v Milanu. Po prejemu in plačilu fakture s strani italijanskih organizatorjev morajo podjetja opraviti t.i. samoobdavčitev za opravljeno storitev v tujini.

Dodatne informacije: g. Marko Jare, tel: 01 5898 158 ali preko elektronske pošte: marko.jare@gzs.si