Vstop na trg ZDA: pogovor z Juretom Bratkičem, Gorica, 12. junij 2023

petek, 02. junij 2023


SDGZ-Slovensko deželno gospodarsko združenje vabi vse interesente na srečanje z Juretom Bratkičem, podjetnikom in poslovnim svetovalcem, ki več kot 20 let živi in dela v ZDA. Je ustanovitelj in solastnik podjetij Breakthrough in SkipQ, mednarodni mentor in predavatelj. Je ustanovni član zveze PDA (Private Directors Association), ki se aktivno ukvarja z upravnimi in nadzornimi odbori v ameriških podjetjih. Sočasno je tudi predsednik nepridobitne organizacije TEAM (The European American Match), ki uveljavljenim in zagonskim podjetjem pomaga poslovno prečkati Atlantik.

Na interaktivnem srečanju, ki bo potekalo v ponedeljek, 12. junija 2023, ob 18. uri v dvorani Trgovskega doma v Gorici (Korzo Verdi 51), se bo mogoče iz prve roke seznaniti in spoznati zakonitosti in posebnosti severnoameriškega tržišča.

Poseben poudarek bo na mentaliteti, načinu razmišljanja ter poslovnih praksah, ki veljajo na trgu ZDA ter možnih tržnih nišah oz. branžah, ki bi lahko bile zanimive za ameriški trg.

Srečanje bo interaktivna delavnica prisotnih podjetnic in podjetnikov, zato bo število mest omejeno. Zahteva se predhodna SPLETNA prijava.

Po zaključku srečanja sledi mreženje na terasi KB Centra.

Dogodek prireja SDGZ s finančno podporo agencije SPIRIT Slovenija.
 

Prijave

Prijave se zbirajo na spletni strani SDGZ do 9. junija 2023.
 
 

Dodatne informacije:

SDGZ-Slovensko deželno gospodarsko združenje
e-naslov: info@sdgz.it





 

Preberite tudi:

Storitve slovenskih poslovnih klubov v tujini