WorldFood Moscow, Moskva, 24.-27. september 2019

torek, 02. julij 2019

Trgovina z živili in pijačami je v državah Skupnosti neodvisnih držav (Armeniji, Azerbajdžanu, Belorusiji, Kazahstanu, Kirgizistan, Moldaviji, Rusiji, Tadžikistanu in Uzbekistanu) še posebej razvita. Skupna vrednost uvoza hrane in pijač v državah članicah (brez Rusije) znaša 10,9 milijarde evrov, skupaj z Rusijo pa dosega 35,7 milijard evrov.

Priložnosti za pridobitev kupcev prehrambnih izdelkov ne le iz Rusije, pač pa tudi iz ostalih držav SND, ki so del območja proste trgovine, je tudi obisk mednarodnega sejma WorldFood Moscow, ki bo potekal od 24. do 27. septembra 2019 na sejmišču Crocus Expo IEC v Moskvi.

Vsako leto dogodek poveže na tisoče podjetij z vsega sveta z glavnimi ruskimi kupci hrane in pijač, vključno s trgovci iz vodilnih ruskih verig supermarketov, trgovci na debelo, predstavniki iz sektorja HoReCa in proizvajalci hrane.

Sejem je namenjen predstavitvi živil, zamrznjene hrane, slaščic, konzervirane hrane, olj, maščob in omak, mlečnih izdelkov, mesa in perutnine, rib in morske hrane, sadja in zelenjave, čaja in kave, organske in zdrave hrane. Dogodek je odlična priložnost za promocijo novih živil in pijač v Rusiji.

Dodatne informacije:
Elena Shatrova
T: + 1 (416) 970-4576
E: eshatrova@mvkexpo.com


Več informacij o globalnih trendih na področju živilske industrije