XIV mednarodna razstava helikopterske industrije HeliRussia 2021

sreda, 10. marec 2021

V času od 20. do 22. maja 2021 bo v Moskvi, na območju Crocus Expo potekala XIV mednarodna razstava helikopterske industrije HeliRussia 2021. Dogodek bo potekal v skladu z odredbo vlade Ruske federacije št.1606-r z dne 19.7.2019 in ga organizira Ministrstvo za industrijo in trgovino Ruske federacije na pobudo ter s podporo Združenja helikopterske industrije (Helicopter Industry Association).

HeliRussia je največji industrijski dogodek v Evropi in Srednji Aziji, ki prikazuje celoten obseg izdelkov in storitev helikopterske industrije. Vsako leto razstava v povprečju zbere več kot 200 podjetij iz 20 držav: Avstralije, Belorusije, Belgije, Velike Britanije, Nemčije, Irana, Španije, Italije, Kanade, Libije, Litve, Malte, Rusije, Slovaške, ZDA, Finske, Francije, Češke, Švice in Švedske. V treh dneh jo obišče približno 12 tisoč ljudi.

Pomemben sestavni del Mednarodne razstave helikopterske industrije je poslovni program, ki vključuje več kot 60 različnih dogodkov: plenarno zasedanje, konference, okrogle mize, razprave, tečaje in predstavitve.  Strokovnjaki si izmenjujejo izkušnje, predstavljajo rezultate raziskav, razpravljajo o težavah v panogi in iščejo načine za njihovo reševanje.

Letalska industrija je tradicionalno znana po visoki ravni mednarodnega sodelovanja. Tudi med svetovno pandemijo koronavirusa so predstavniki te industrije nadaljevali dialog, sklepali pogodbe in izmenjevali izkušnje. Rusija uspešno razvija sodelovanje s tujimi državami na področju skupne proizvodnje helikopterjev in njihovih sestavnih delov. 

Podrobne informacije o HeliRussia so na voljo na uradni spletni strani www.helirussia.ru.

Kontaktni podatki organizatorja:
Družba z omejeno odgovornostjo HELIRUSSIA
T/F: +7 (495) 477-33-18, +7 (495) 477-33-81
E: info@helirussia.ru