Zbiranje interesa za udeležbo na gospodarski delegaciji in poslovno investicijski konferenci v Dallas, Texas, 5. - 8. april 2023

torek, 07. februar 2023

Javna agencija SPIRIT Slovenija bo v času od 5. aprila do 8. aprila 2023 organizirala gospodarsko delegacijo in edinstveno poslovno investicijsko konferenco v Združene države Amerike, na kateri bodo podjetja lahko udeležila dogodkov in obiskov, ki povezujejo vrhunski posel, šport, znanost ter turizem.

Navdihujoče dogajanje bo že drugič zapored potekalo v mestu Dallas v Texasu, ki je trenutno tudi domovanje enega najboljših slovenskih košarkarjev, Luke Dončića.
 
Za podjetja bodo v času štiridnevnega obiska Dallasa organizirane gospodarska delegacija, poslovno investicijska konferenca ter ogled NBA košarkarske tekme med Dallas Maverics in Chicago Bulls, v kateri se bosta na »I feel Slovenia Night« pomerila dva velikana slovenskega športa - Luka Dončić 77 in Goran Dragić 7.

Stroške organizacije gospodarske delegacije in poslovno investicijske konference krije SPIRIT Slovenija. Stroške letalskega prevoza, hotelskih namestitev in vstopnic za NBA tekmo med Dallas Maverics ter Chicago Bulls krijejo udeleženci sami, preko izbranega turističnega partnerja.

Vsa zainteresirana slovenska podjetja vabimo, da svoj interes za udeležbo v delegaciji v Dallas potrdite na spodaj navedeni elektronski naslov. Rok za posredovanje interesa razpisujemo do 13. februarja 2023 in je v tem trenutku neobvezujoč.

Vsi, ki boste izrazili interes, boste 14. februarja 2023 prejeli tudi uradno vabilo ter povezavo na spletno stran, kjer se boste lahko na delegacijo tudi uradno prijavili in si tako zagotovili svoje mesto.

Navežite kontakte v Dallasu, spoznajte poslovni svet in navijajte za 77:7.

Boste zraven?

 

Več informacij o delegaciji:

Daša Avsec, SPIRIT Slovenija, tel. 01 5891 895, e-naslov: dasa.avsec@spiritslovenia.si 

Preberite tudi:

Gospodarske delegacije, dnevi dobaviteljev, B2B dogodki