Zbiranje interesa za udeležbo v izhodni gospodarski delegaciji v Mehiko, Guadalajara, 30.10 - 1.11.2013

ponedeljek, 08. julij 2013


Javna Agencija SPIRIT Slovenija bo v primeru zadostnega interesa slovenskih podjetij v času od 30. oktobra do 1. novembra 2013 organizirala izhodno gospodarsko delegacijo v Mehiko v okviru katere se bodo podjetja udeležila tridnevnega mednarodnega poslovnega foruma AMERICANALLIA 2013. Dogodek, ki predstavlja najpomembnejši multi sektorski dogodek za mala in srednja podjetja bo potekal v mestu Gudalajara.
 
Za podjetja bo v okviru tridnevnega mednarodnega poslovnega foruma AMERICANALLIA 2013 organiziranih do 16 predhodno načrtovanih individualnih sestankov (B2B). Vsako prijavljeno podjetje bo imelo možnost iz kataloga vseh prijavljenih podjetij izbrati do 20 podjetij s katerimi bi želelo imeti individualni sestanek. Pred začetkom dogodka bodo vsi udeleženci prejeli natančen urnik razgovorov (s tistimi, ki jih izbere podjetje samo oziroma jih izbere tuje podjetje). Na dogodku bo prisotnih največ podjetij iz Mehike in Latinske Amerike. V sklopu dogodka bodo organizirana tudi srečanja, ki bodo namenjena neformalnemu mreženju med podjetji.

Dogodek AMERICANALLIA 2013 je tridnevni mednarodni poslovni forum in je namenjen poslovnemu mreženju malih in srednjih podjetij iz vseh sektorjev, ki načrtujejo širitev na nove trge ali iščejo nove poslovne partnerje predvsem v Mehiki in Latinski Ameriki. Z udeležbo imate priložnos,t da v kratkem času pridobite ustrezno število kvalitetnih poslovnih kontaktov, kar bi posledično lahko potencialno pripomoglo tudi k sklenitvi novih poslov.

Stroške organizacije in udeležbe na forumu ter organizacijo bilateralnih razgovorov krije SPIRIT Slovenija. Stroške letalskega prevoza in hotelsko namestitev krijejo udeleženci sami. Informativni stroški letalskega prevoza iz Ljubljane do Guadalajare in nazaj  v ekonomskem razredu s taksami znašajo med 900 in 1200 EUR.

Vabimo vsa zainteresirana slovenska podjetja, da svoj interes za udeležbo v delegaciji v Mehiko potrdite z izpolnjeno elektronsko prijavnico. Rok za posredovanje interesa smo podaljšali, in sicer do 18. avgusta 2013. Potrditev o organizaciji delegacije boste prejeli do 30. avgusta 2013.

Več informacij o delegaciji:
Tina Lukan,  SPIRIT Slovenija, tel. 01 5309-826, e-mail: tina.lukan@spiritslovenia.si