Zeroemission Mediterranean 2022, Rim,12. - 14. oktober 2022

petek, 27. maj 2022
 

Trajnostne energije, okoljski trajnostni cilji in inovacije   


Na rimskem sejmišču bo od 12. do 14. oktobra 2022 potekal mednarodni dogodek "Zeroemission Mediterranean 2022", mednarodna konferenca in razstava posvečena trajnostnim energijam, okoljskim trajnostnim ciljem in inovacijam.   

Dogodek bo potekal v obliki sejma, podjetja in raziskovalne inštitucije lahko zakupijo razstavni prostor, prav tako pa bo ob robu dogodka potekal program: delavnice, konference, seminarji (še ni objavljen). 

Na povezavi do dogodka www.zeroemission.show je dosegljiv seznam že dosedaj prijavljenih podjetij pa tudi raziskovalnih centrov iz različnih držav. 

Dogodek je namenjen izključno B2B srečanjem strokovnjakov iz sveta inovativnih tehnologij in proizvodnje električne energije brez emisij. Na edinstvenem dogodku v italijanskem prostoru, posvečenemu inovativnim rešitvam, bodo sodelovala podjetja predvsem iz Južne Evrope in mediteranskih držav.
 

Dodatne informacije

Za vsa dodatna vprašanja je na razpolago kontakt organizatorja: +39 02 66306866 in elektronski naslov: events@zeroemission.show.

Za dodatna vprašanja smo na razpolago tudi na Veleposlaništvu Republike Slovenije v Rimu, kontaktna oseba: Katja Cimperšek, katja.cimperšek@gov.si.

 

Preberite tudi:


Zakaj na sejme v tujino?

Globalni trendi na področju zelenih tehnologij