EEN - Borza mednarodnega poslovnega sodelovanja

 

Preko  Enterprise Europe Network lahko podjetja sklenejo poslovno sodelovanje. Podjetja se lahko naročijo na ponudbe in povpraševanje tujih podjetij, lahko pa tudi sama posredujejo svojo ponudbo za poslovno sodelovanje v tujini.

Enterprise Europe Network je v podporo majhnim in srednje velikim podjetjem ustanovil Generalni direktorat za podjetništvo in industrijo Evropske komisije. Storitve mreže obsegajo naslednja področja:

  • mednarodno poslovno sodelovanje,
  • inovacije, prenos znanja in tehnologij,
  • sodelovanje v programih EU.


S 600 centri v več kot 50 evropskih državah in približno 4.000 izkušenimi strokovnjaki, povezanimi v enotno mrežo, je Enterprise Europe Network največja mreža v Evropski uniji na področju nudenja strokovnega znanja in storitev podjetjem, univerzam, raziskovalnim organizacijam, tehnološkim centrom in drugim poslovnim in inovacijskim institucijam.

V Sloveniji je Enterprise Europe Network prisoten v konzorciju sedmih partnerjev, eden izmed njih je SPIRIT Slovenija.

Za podjetja mreža organizira poslovna srečanja v Sloveniji in v tujini, pomaga podjetjem pri udeležbi na mednarodnih sejmih in tudi drugih poslovnih dogodkih, promovira  povezovanje podjetij v različne medpodjetniške povezave, grozde in podjetniške mreže ter nudi individualne storitve na področju poslovnega sodelovanja.

 

Dostop do iskalnika priložnosti poslovnega sodelovanja EEN


Več informacij:

Aleš Ogorevc, tel.: 01 5309 814 e-naslov: ales.ogorevc@spiritslovenia.si


 

Preberite tudi: