Preverjanje interesa za sodelovanje na virtualni razstavi produktov in storitev na China – CEEC Expo, Ningbo, Kitajska, junij 2020

petek, 24. april 2020
 
Vabimo zainteresirana slovenska podjetja in institucije, da izrazijo interes za sodelovanje v okviru digitalne platforme za virtualno razstavo svojih  produktov in storitev ter stike  s potencialnimi odjemalci in poslovnimi partnerji na China – CEEC Expo v Ningbo junija 2020.
 
Celovito pripravo digitalnega promocijskega paketa in centralno registracijo slovenskih podjetij in institucij s področij  naprednih tehnologij, logistike, zimsko - športne ter živilsko - prehrambne industrije organizira javna agencija SPIRIT Slovenija v sodelovanju z Ministrstvom za trgovino Ljudske republike Kitajske, Vlado province Zhejiang ter veleposlaništvom Ruske Ljudske republike Kitajske v Ljubljani. Pri naboru zainteresiranih podjetij SPIRIT Slovenija sodeluje tudi z Gospodarsko zbornico Slovenije.

Elektronski obrazec za posredovanje interesa za vključitev v program je dostopen na spletni povezavi. Datum dogodka v obrazcu je okviren in se lahko naknadno spremeni.
 
 
Več informacij o načrtovanem dogodku:
Tanja Drobnič, SPIRIT Slovenija, tel. 01 589 18 94., e-mail: tanja.drobnic@spiritslovenia.si
 
Obrazec za posredovanje interesa
Več o poslovnem okolju Kitajske