14 slovenskih podjetij in institucij pod okriljem SPIRIT Slovenija na sejmu EUROSATORY v Parizu

sreda, 15. junij 2022

Sejem Eurosatory je najprepoznavnejši in najpomembnejši sejem s področja obrambe, varnosti in zaščite v Evropi, zato je prisotnost slovenskih podjetij, ki delujejo na tem področju, izjemnega pomena. Letos organizatorji pričakujejo več kot 1700 razstavljavcev iz več kot 63 držav, več kot 200 uradnih delegacij ter več kot 57.000 poslovnih obiskovalcev. Na ogled b  tudi 37 nacionalnih paviljonov, med katerimi je tudi slovenski.

Kot novost letos organizatorji ponujajo več platform za mreženje ter vnaprejšnje dogovore za poslovna srečanja, na ogled pa bo tudi več kot 200 vojaških vozil. Več informacij o sejmu je na voljo na tej spletni strani.Foto: Eurosatory.com

SPIRIT Slovenija skupinske predstavitve na tem sejmu redno izvaja že od leta 2010. Maja lani je objavil javno povabilo za skupinsko udeležbo slovenskih podjetij na tem sejmu. Tako se na skupnem razstavnem prostoru velikosti 208 m2, ki je umeščen na odlični lokaciji, pod okriljem agencije predstavilo 14 slovenskih podjetij in institucij, in sicer: Arex, d. o. o., Bijol, d. o. o., C-Astral, d. o. o., DAT-CON, d. o. o., Elan, d. o. o., EM.Tronic, d. o. o., Guardiaris, d. o. o., MIL Sistemika, d. o. o.,  Prevent&Deloza, d. o. o., Timtec Defense, d. o. o., Trival Antene, d. o. o., Valhalla Turrets, d. o. o. ter Grozd obrambne industrije in Ministrstvo za obrambo RS (MORS).

Po mnenju slovenskih razstavljavcev je slovenska obrambna industrija majhna, nišno specializirana in tehnološko zelo razvita ter proizvaja izjemno kakovostne izdelke. Tovrstni dogodki so zanje izjemnega pomena, saj med sabo povezujejo  države, strokovnjake v industriji in člane svetovne obrambne in varstvene dobavne verige. Na njih si razstavljavci izmenjujejo znanja ter se pobliže spoznavajo z najnovejšimi inovacijami in trendi.
 
 

 Preberite tudi:Skupinske predstavitve na mednarodnih sejmih v tujini 


Posredujete interes za skupinsko udeležbo na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2023