25 slovenskih podjetij na sejmu METSTRADE v Amsterdamu

ponedeljek, 14. november 2022

Na 33. sejmu navtične industrije in opreme METSTRADE v Amsterdamu, ki odpira svoja vrata 15. novembra 2022 bo svoje izdelke in storitve na skupnem razstavnem prostoru pod okriljem SPIRIT Slovenija predstavljalo 25 slovenskih podjetij.
 
Sejem, ki velja za največji in najpomembnejši sejem navtične opreme in opreme marin na svetu, je lani obiskalo 14 tisoč obiskovalcev, letos pa jih organizatorji pričakujejo še več.


  
Slovenski razstavni prostor na sejmu Metstrade 2021. Foto: SPIRIT Slovenija
 
 

Sejem METSTRADE pokriva področje navtike

Sejem METSTRADE– Marine Equipment Trade Show - je namenjen predstavitvi izdelkov in opreme s področja navtike. Sejem je predvsem profesionalne narave, saj na njem nastopijo skoraj vsi proizvajalci navtične opreme, obišče pa ga velika večina trgovcev z navtično opremo. To je edini sejem na svetu, ki je specializiran za navtično opremo in na katerem ni plovil. Na lanskem sejmu se je predstavljalo 1.105 razstavljavcev iz 44 držav, zabeležili pa so 14.053 obiskovalcev
 

Na 339 m2 se bo predstavilo 25 slovenskih podjetij

SPIRIT Slovenija skupinsko predstavitev na tem sejmu organizira že nekaj let zapored. Tako je že konec oktobra lani objavil javno povabilo podjetjem za udeležbo na tem sejmu. Na 339 m2 razstavne površine v hali 5 se bo med 15. in 17. novembrom 2022 predstavilo kar 25 slovenskih podjetij, in sicer Aplast, d. o. o., Astel, d. o. o., Bolta Leder Majster, Boštjan Golob s. p., CAP, d. o. o., Elektro Štumpfl, d. o. o., EMA, d. o. o., ESVA sistemi d. o. o., GS, d. o. o., HOMEYACHT Milan Milostnik s. p., IRM, d. o. o., KAAS, d. o. o. Atos Kocjančič, s. p., LXNAV, d. o. o., Mizar Jože, d. o. o. , Modic Metal, Klemen Modic s. p., Morska pot, d. o. o., P TEAM, d. o. o., Remigo, d. o. o., Resnik Glass, d. o. o., Robicomp, d. o. o., ROTO, d. o. o., Sandiline, d. o. o., Saitech, d. o. o., Sentinel Labs, d. o. o., Simarine, d. o. o. in YACHTING 2000 Sebastjan Bržan s. p.
 
Kot je dejal eden od udeležencev skupinskega nastopa slovenskih podjetij na sejmu METSTRADE v preteklih letih, je sejem zanje zanimiv, »ker na njem srečajo najpomembnejše kupce in partnerje s celega sveta, ki pridejo na sejem z namenom sklepanja novih poslov. S skupinsko predstavitvijo se naša država uvršča v elitno skupino proizvajalcev navtične opreme, kar vpliva na večje zaupanje potencialnih kupcev.«
 


Preberite tudi:
 


Za informacije na www.izvoznookno.si skrbimo: