Ameriška hotelska veriga Wyndham bo v prihodnjih dveh letih odprla 15 novih hotelov v Mehiki

sreda, 27. junij 2018

Ameriška hotelska veriga Wyndham namerava v prihodnjih dveh letih odpreti 15 novih hotelov v Mehiki. Njen cilj je preko programa zvestobe turiste iz  njihovega poslovnega segmenta iz mestnih hotelov usmeriti še v hotele na obali.

Skupina Wyndham si je zadala za cilj, da bo v naslednjih dveh letih imela v Mehiki skupno 65 hotelov z 9.000 sobami. Danes ima 50 hotelov s 7.300 sobami, večinoma v srednjem cenovnem razredu ter v poslovnem segmentu. Hoteli delujejo pod 10 različnimi blagovnimi znamkami.

Do konca leta 2018 skupina Wyndham načrtuje odprtje treh hotelov v mestih Aguascalientes, Nuevo León in Coahuila. Največja rast pa je predvidena za leto 2019, ko bodo odprli še 12 novih hotelov. Trenutno ima družba le dva hotela ob obali in sicer v Playa del Carmen in v Cancúnu. Družba želi povečati prisotnost v obalnih mestih, kot so Cancun, Vallarta in Los Cabos. Tam nameravajo v turističnih resortih zgraditi hotele pod blagovnima znamkama Wyndham in Wyndham Grand. S tem si želijo  povečati rast njihovega programa zvestobe, preko katerega so v treh letih dosegli 60 mio strank. Njihove stranke, ki zbirajo točke zvestobe v mestnih hotelih, jih bodo sedaj lahko vnovčile v hotelih na obali.

Družba pričakuje, da bodo poleg turistov iz ZDA in Kanade privabili tudi večje število turistov iz Južne Amerike, kjer ima skupina široko razpredeno hotelsko mrežo. Srednjeročno podjetje pričakuje, da bo program zvestobe zrasel na 70 milijonov turistov.

Vir: Content Engine LLC

Več informacij o globalnih trendih na področju turizma