Building Green Bridges between CEE & China, Poznan, 16. oktober 2014

sreda, 10. september 2014

Predsednik Vlade Republike Poljske g. Donald Tusk se je na konferenci predsednikov vlad v Bukarešti novembra 2013, kjer so se sestali ministri in njihovi namestniki šestnajstih držav Srednje in Vzhodne Evrope ter predstavniki LR Kitajske, obvezal, da bo Poljska organizirala srečanje, namenjeno izmenjavi izkušenj in krepitvi sodelovanja na področju t. i. "zelenih tehnologij".

 

Ambasada Republike Poljske v imenu Ministrstva za okolje Republike Poljske ter podjetja MTP (Międzynarodowe Targi Poznańskie), organizatorja največjega okoljskega sejma POLEKO v regiji, vljudno vabi podjetja, da se udeležijo dogodka "Building Green Bridges between CEE & China", ki bo potekal 16. oktobra 2014, v Poznanju na Poljskem.


V okviru enodnevnega foruma bodo v dopoldanskih urah predstavljeni dosedanji dosežki na tem področju, popoldan pa bodo potekali individualni razgovori med udeleženci - gospodarstveniki Kitajske in gospodarstveniki iz držav Srednje in Vzhodne Evrope.

 

Lokalni organizatorji krijejo stroške vstopnine na sejem in prehrane v času dogodka. Ostale stroške udeležbe na dogodku (letalski prevoz, hotelsko namestitev, ipd.) krijejo udeleženci sami. Hotelska namestitev bo zagotovljena v izbranih hotelih.

 

Na srečanje so vabljena predvsem podjetja, ki so zainteresirana za predstavitev svojih dejavnosti ter navezovanje kontaktov s kitajskimi investitorji in drugimi potencialnimi tujimi poslovnimi partnerji s področja varovanja okolja, obnovljivih virov energije in t.i. zelene industrije.

 

Vabilo, okvirni program in prijavnica.

 

Za vse dodatne informacije je na razpolago gospod Jacek Miziak, jacek.miziak@mos.gov.pl.