CIBUS 2023 Parma, 29. - 30. marec 2023

petek, 03. marec 2023
 

Referenčni dogodek italijanskega sektorja živil


Letos se salon Cibus (po združitvi z milanskim salonom TuttoFood) predstavlja s formulo "Connect Italy" – 2 dneva intenzivnih aktivnosti, mreženja in srečanj, povezanih z najbolj aktualnimi temami.

Organizatorji napovedujejo več kot 1000 blagovnih znamk, 100 novih produktov in 20.000 obiskovalcev. Med novostmi letošnje edicije bo poseben del namenjen svežemu sadju in zelenjavi, inovacijam na bazi vegetarijanskih sestavin (Plant Based), področju "Nutraceutica" (združitev terminov  “nutrizione” in “farmaceutica”) in paviljon, namenjen porabi "Away from Home" (segmenti sladoleda in slaščic).

Dogodek je namenjen operaterjem in profesionalnim udeležencem v sektorju živil. Cibus predstavlja celovito in enotno ponudbo proizvodov Made in Italy

Obiskovalci bodo lahko raziskali teme, povezane z glavnimi trendi in zahtevami trga (Fruit&Vegetables, Plant Based, Endurance - integratorji in Gelato&Pastry).

Cibus Lab bo v času dogodka in tudi po njem organiziral številne seminarje s področja prehrane in njene distribucije. 

Več informacij: www.cibus.it/focus-2023/

 

Brošura:


Pripravil:
Boris Antolič
Generalni konzulat RS v Milanu

 

Preberite tudi:

Globalni trendi na področju hrane in pijače