CIMIX 2024: Povezovanje kreativne industrije na Dunaju, 18. januar 2024

torek, 19. december 2023
 

CIMIx - Creative Industries meet Industry 2024 | The Crossover EditionPrihajajoča konferenca CIMIx, ki bo potekala 18. januarja 2024 na Dunaju, je namenjena vzpostavljanju povezav med različnimi področji, kot so film, glasba in industrija iger, s poudarkom na produkciji in distribucijskih formatih ter raziskovanju medsektorskih vprašanj, kot so umetna inteligenca, licenciranje in izvoz.
 

Poudarki CIMIx 2024

 
  • Konferenca združuje podjetja iz različnih kreativnih industrij, vključno s filmom, televizijo, glasbo in igrami, ter spodbuja izmenjavo idej čez žanre in meje.
  • Dogodek posebej izpostavlja države Srednje in Vzhodne Evrope, Združenega Kraljestva in ZDA, kar obeta resnično globalno izmenjavo znanja in strokovnosti.
  • Konferenca ponuja edinstveno možnost za mreženje, vključno s srečanji v živo in spletnimi B2B pogovori ter obiski vodilnih produkcijskih lokacij na Dunaju.
  • Z zagotavljanjem simultanega prevajanja v nemški in angleški jezik je dogodek zasnovan tako, da je dostopen širšemu mednarodnemu občinstvu.
 

Ključni programski elementi:

 
  • Panelne diskusije in predavanja: Vrhunski strokovnjaki iz različnih področij bodo delili svoje izkušnje in znanje, s čimer bodo udeležencem ponudili dragocene vpoglede v najnovejše trende in tehnologije.
  • Delavnice in izobraževanja: Ti segmenti bodo ponudili praktične veščine in znanja, ki so nujna za uspeh v hitro spreminjajočem se svetu kreativnih industrij.
  • B2B srečanja: Dogodek bo omogočal neposredno srečanje s potencialnimi poslovnimi partnerji, kar je ključno za vzpostavljanje novih poslovnih priložnosti in sodelovanj.
  • Ogledi produkcijskih lokacij: Ekskluzivni obiski vodilnih produkcijskih lokacij na Dunaju bodo udeležencem omogočili vpogled v zakulisje industrije in spoznavanje praks najboljših v panogi.
 

Pomen za slovenska podjetja

Za slovenska podjetja, zlasti tista v kreativnih sektorjih, predstavlja CIMIx 2024 pomembno priložnost. Udeležba na tem dogodku lahko odpre vrata mednarodnim sodelovanjem, ponudi vpogled v najnovejše industrijske trende in ponudi platformo za predstavitev svojih izdelkov in storitev na svetovnem odru. Dogodek bo s svojo edinstveno platformo spodbujal slovenska podjetja k inovativnemu razmišljanju in iskanju novih tržnih niš.
 

Podrobnosti o dogodku in prijavaDodatne informacije:
 
  • Advantage Austria / Aussenwirtschaft Austria, Reanne Leuning, tel. +43 5 90 900 3613, e-naslov reanne.leuning@wko.at
  • Fachverband der Film- und Musikwirtschaft / Film and Music Austria, Monique Göschl & Cornelia Dorner, tel. +43 5 90 900 3012, e-naslov fama@wko.at


 

Preberite tudi:

Gospodarstvo ter možnost vstopa na avstrijski trg
Za informacije na www.izvoznookno.si skrbimo: