Codeway Expo - Post Event Networking program

četrtek, 26. maj 2022
 

B2B srečanja se nadaljujejo tudi po zaključku sejma


V zvezi z obvestilom o sejmu Codeway Expo v Rimu od 18. do 20. maja 2022 je organizator dogodka obvestil, da se B2B srečanja nadaljujejo tudi po zaključku sejma, in sicer se je za srečanja možno brezplačno dogovoriti do 23. junija 2022.

Organizator ponuja podjetjem, raziskovalcem, NGO organizacijam in inštitucijam dodatno priložnost, da se srečajo, raziščejo projekte, priložnosti in tržišča, tako v evropskem kot mednarodnem okolju.

Zainteresirani se za sestanke dogovarjajo popolnoma samostojno, na platformi BTOMATCH.
  

Glavni sektorji:

oskrba v prehrambeni industriji, izobraževanje, energetika in cirkularna ekonomija, zaščita okolja in tranzicija, pravična trgovina in priložnosti, financiranje, banke in donatorji, zdravstvena oskrba in blagostanje, ICT in digitalna tranzicija, industrijske in procesne tehnologije, infrastruktura in gradbeništvo, logistika in transport ter vodni viri, sistemi in namakanje. 

Za dodatne informacija se lahko obrnete na e-naslov organizatorja: info@codewayexpo.com, mobilna številka: +39 333 8260306. 

Veleposlaništvo Republike Slovenije v Rimu je na razpolago za morebitna dodatna vpašanja, kontakt: Katja Cimperšek, e-naslov: katja.cimpersek@gov.si.

 

Preberite tudi:

Sejem CODEWAY EXPO, Rim, 18. - 20. maj 2022