Delavnica: Učinkovit prodajni nagovor, 20. in 22. september 2022

četrtek, 18. avgust 2022
 

Obvestilo: Podaljšan rok prijave

četrtek, 15. september 2022

Na voljo je še nekaj mest.  Rok prijave je podaljašan do ponedeljka, 19. septembra 2022 do 15.00 ure.

E – prijavnica na delavnico Učinkovit prodajni nagovor


V okviru delavnice, ki jo bomo ponovno izvedli 20. in 22. septembra 2022, se bomo osredotočili na učinkovit prodajni nagovor za potrebe tuje poslovne javnosti.  
 
K udeležbi na dvodnevni delavnici vabimo predstavnike mikro, malih in srednje velikih podjetij, ki pokrivajo področje prodaje na tuje trge.

Delavnica je ena iz niza delavnic v okviru izobraževalnega progama  - Učinkovita predstavitev podjetja za potrebe tuje poslovne javnosti. V tem okviru načrtujemo več delavnic s področja sejemskih nastopov, predstavitve podjetij na spletnih straneh, na novo pa organiziramo tudi delavnice na temo načina oblikovanja ponudbe za potrebe tuje poslovne javnosti, več o njihovi vsebini si lahko preberete na tej povezavi.
 
 

Program delavnice Učinkovit prodajni nagovor

 
Program delavnice je sestavljen iz treh delov:
 
  1. V prvem delu podjetja dobijo smernice, kakšna je učinkovita vizualna predstavitev podjetja na različnih komunikacijskih kanalih, kot so spletne strani podjetij, družbena omrežja, sejemski katalogi, brošure ipd. Osredotočamo se na predstavitev trendov in smernic celostne vizualne predstavitve podjetja ter predstavimo primere dobrih praks. Z udeleženci se pogovorimo o njihovi trenutni predstavitvi ter skupaj preučimo možnosti izboljšav.
 
  1. V drugem delu seminarja se osredotočimo na orodja za uspešno pripravo poslovnega nagovora ¨busines pitcha¨ pred tujo poslovno javnostjo. Podjetja dobijo smernice, kako naj bo učinkovit nagovor vsebinsko strukturiran, kako se nanj pripraviti in kako ga izvesti. Predstavimo ključne smernice potrebne za pripravo predstavitve ter opozorimo na pomembnost neverbalne komunikacije.
 
  1. Tretji del je namenjen nadgradnji pridobljenega znanja. Udeleženci  še bolje spoznajo, kaj razlikuje odlične od povprečnih predstavitev podjetij. Vsak udeleženec pripravi svojo kratko predstavitev podjetja ter jo javno izvede. Trenerji in udeleženci podajo povratne informacije.
 
Izobraževani program vsebuje veliko praktičnih primerov, udeleženci  pridobljena znanja že tekom izvajanja programa preizkušajo na primerih lastnih podjetij.


 

Časovnica izvedbe  

  20. september 2022

 
Termin Vsebina Predavatelj/trener
10:00 - 13:00
 
 
  • Pomen celostne vizualne podobe podjetja
  • Uspešna priprava, orodja in smernice
  • Prve verzije predstavitev udeležencev in predlogi za izboljšave
Vlado Begović
 
CorpoHub d.o.o.
 

22. september 2022

 
Termin Vsebina Predavatelj/trener
10:00-13:00
  • Dodatne informacije za uspešno pripravo, orodja in smernice
  • Prve verzije predstavitev udeležencev in predlogi za izboljšave
  • Popravljene verzije predstavitev udeležencev in dodatni predlogi za izboljšave
Vlado Begović
 
CorpoHub d.o.o.
 
 
 

Kaj o delavnici menijo udeleženci prejšnje delavnice?

 


Pretekli udeleženci so izredno pohvalili interaktivnost delavnice ter nasvete, ki jih lahko uporabijo v praksi.

Zaradi velikega interesa bomo delavnico ponovili že sedmič.
 

Dodatne informacije in prijave


Udeležba na delavnicah je brezplačna in omejena na 15 udeležencev iz mikro, malih in srednje velikih slovenskih podjetij. Delavnice bodo potekale v slovenskem in angleškem jeziku.

Prijave zbiramo na tej povezavi do petka, 16. septembra 2022 oziroma do zapolnitve razpoložljivih mest. Vsi prijavljeni boste najkasneje dan pred dogodkom prejeli dodatne usmeritve ter spletno povezavo (ZOOM platforma).

Sredstva za pripravo in izvedbo izobraževalnega programa »Učinkovita predstavitev podjetja za potrebe tuje poslovne javnosti« za slovenska mikro, mala in srednje velika izvozno usmerjena podjetja zagotavljata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Več na www.eu-skladi.si.

 
Dodatne informacije:

E-pošta: martin.zadel@spiritslovenia.si
 

E – prijavnica na delavnico

 
 
Preberite tudi:


Več o naših izobraževalnih programih za izvoznike