Delavnica: Učinkovit prodajni nagovor, 8. in 10. junij 2021

sreda, 12. maj 2021

SPIRIT Slovenija, javna agencija izvaja izobraževalni program  - Učinkovita predstavitev podjetja za potrebe tuje poslovne javnosti.  Program vključuje področje prodajnih nagovorov (business pitch), sejemskih predstavitev, kakor tudi predstavitev na spletnih straneh in socialnih omrežjih.

V okviru delavnice, ki jo bomo izvedli 8. in 10. junija 2021 bo posebna pozornost namenjena področju učinkovitega prodajnega nagovora.  K udeležbi na dvodnevni delavnici vabimo mikro, mala in srednje velika podjetja.


Program delavnice

 
Program delavnice je sestavljen iz treh delov:
  1. V prvem delu podjetja dobijo smernice, kakšna je učinkovita vizualna predstavitev podjetja na različnih komunikacijskih kanalih, kot so spletne strani podjetij, družbena omrežja, sejemski katalogi, brošure ipd. Osredotočamo se na predstavitev trendov in smernic celostne vizualne predstavitve podjetja ter predstavimo primere dobrih praks. Z udeleženci se pogovorimo o njihovi trenutni predstavitvi ter skupaj preučimo možnosti izboljšav.
 
  1. V drugem delu seminarja se osredotočimo na orodja za uspešno pripravo poslovnega nagovora ¨busines pitcha¨ pred tujo poslovno javnostjo. Podjetja dobijo smernice, kako naj bo učinkovit nagovor vsebinsko strukturiran, kako se nanj pripraviti in kako ga izvesti. 
 
  1. Tretji del je namenjen nadgradnji pridobljenega znanja. Udeleženci  še bolje spoznajo, kaj razlikuje odlične od povprečnih predstavitev podjetij. Vsak udeleženec pripravi svojo kratko predstavitev podjetja ter jo javno izvede. Trenerji in udeleženci podajo povratne informacije.
 
Izobraževani program  vsebuje veliko praktičnih primerov, udeleženci  pridobljena znanja že tekom izvajanja programa preizkušajo na primerih lastnih podjetij.
 

Časovnica izvedbe  

8. junij 2021

Termin Vsebina Predavatelj/trener
10:00 - 13:00
 
 
  • Pomen celostne vizualne podobe podjetja
  • Uspešna priprava, orodja in smernice
  • Prve verzije predstavitev udeležencev in predlogi za izboljšave
Matej Golob
Vlado Begović
 
CorpoHub d.o.o.
 

10. junij 2021

Termin Vsebina Predavatelj/trener
10:00-13:00
  • Dodatne informacije za uspešno pripravo, orodja in smernice
  • Prve verzije predstavitev udeležencev in predlogi za izboljšave
  • Popravljene verzije predstavitev udeležencev in dodatni predlogi za izboljšave
Matej Golob
Vlado Begović
 
CorpoHub d.o.o.
 
 

Dodatne informacije in prijave

Udeležba na delavnicah je brezplačna in omejena na 15 udeležencev iz mikro, malih in srednje velikih slovenskih podjetij. Delavnice bodo potekale v slovenskem in angleškem jeziku.

Prijave zbiramo na tej povezavi do petka, 4. junija 2021 oziroma do zapolnitve razpoložljivih mest.
 
Vsi prijavljeni boste najkasneje dan pred dogodkom prejeli dodatne usmeritve ter spletno povezavo (ZOOM platforma).

Sredstva za pripravo in izvedbo izobraževalnega programa »Učinkovita predstavitev podjetja za potrebe tuje poslovne javnosti« za slovenska mikro, mala in srednje velika izvozno usmerjena podjetja zagotavljata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Več na www.eu-skladi.si.

 
Dodatne informacije:

Martin Zadel, SPIRIT Slovenija, javna agencija, e-pošta: martin.zadel@spiritslovenia.si
 

E – prijavnica na delavnicoVeč o naših izobraževalnih programih za izvoznike