Detrop - Oenos 2023, Solun, 18. - 20. februar 2023
Od 18. do 20. februarja 2023 bosta na Mednarodnem razstaviščnem centru v Solunu potekala 31. mednarodni sejem hrane, pijač, strojev, opreme in pakiranja Detrop in 8. mednarodni vinski sejem Oenos.
Detrop in Oenos sta prepoznavna sejma v industriji hrane in pijač, ki domačim in tujim proizvajalcem omogočata, da predstavijo svoj poslovni profil in razširijo izvozno poslovanje na mednarodnem trgu. Obogatena sta z informativnimi in degustacijskimi spremljevalnimi dogodki ter različnimi kulinaričnimi prireditvami vrhunskih strokovnjakov, ki predstavljajo edinstveno mediteransko prehrano ter najnovejše metode v industriji proizvodnje prehrambnih izdelkov.
Na dogodku Detrop - Oenos se predstavljajo proizvajalci:
- prehrambnih izdelkov (ekoloških in bio izdelkov, mlečnih izdelkov, pekovskih in slaščičarskih izdelkov, izdelkov iz oljk, zamrznjenih izdelkov, mesnih izdelkov, izdelkov iz rib in morskih sadežev)
- različnih vrst vin, piva, kave in drugih alkoholnih in nealkoholnih pijač
- strojev in opreme (opreme za strežbo hrane, hladilnikov in zamrzovalniko, strojev za predelavo hrane in pijač, materialov za pakiranje, tehtnic, sistemov za skladiščenje in etiketiranje.
Spletna stran: www.detrop-expo.gr
Dodatne informacije:
Araxia Ganapetian, +30 2310 291 135, detrop@helexpo.grAntigoni Gkerou, +30 2310 291 201, detrop-oenos@helexpo.gr

Preberite tudi:
Priložnosti na grškem trgu
Globalni trendi na področju hrane in pijače