Detrop - Oenos 2023, Solun, 18. - 20. februar 2023

torek, 29. november 2022


Od 18. do 20. februarja 2023 bosta na Mednarodnem razstaviščnem centru v Solunu potekala 31. mednarodni sejem hrane, pijač, strojev, opreme in pakiranja Detrop in 8. mednarodni vinski sejem Oenos.

Detrop in Oenos sta prepoznavna sejma v industriji hrane in pijač, ki domačim in tujim proizvajalcem omogočata, da predstavijo svoj poslovni profil in razširijo  izvozno poslovanje na mednarodnem trgu. Obogatena sta z informativnimi in degustacijskimi spremljevalnimi dogodki ter različnimi kulinaričnimi prireditvami vrhunskih strokovnjakov, ki predstavljajo edinstveno mediteransko prehrano ter najnovejše metode v industriji proizvodnje prehrambnih izdelkov.
 

Na dogodku Detrop - Oenos se predstavljajo proizvajalci: 

  • prehrambnih izdelkov (ekoloških in bio izdelkov, mlečnih izdelkov, pekovskih in slaščičarskih izdelkov, izdelkov iz oljk, zamrznjenih izdelkov, mesnih izdelkov, izdelkov iz rib in morskih sadežev)
  • različnih vrst vin, piva, kave in drugih alkoholnih in nealkoholnih pijač
  • strojev in opreme (opreme za strežbo hrane, hladilnikov in zamrzovalniko, strojev za predelavo hrane in pijač, materialov za pakiranje, tehtnic, sistemov za skladiščenje in etiketiranje.

Spletna stran: www.detrop-expo.gr
 

Dodatne informacije:

Araxia Ganapetian, +30 2310 291 135, detrop@helexpo.gr
Antigoni Gkerou, +30 2310 291 201, detrop-oenos@helexpo.gr 

Preberite tudi:


Priložnosti na grškem trgu

Globalni trendi na področju hrane in pijače