Gastech Milano 2022, 5. - 8. september 2022

ponedeljek, 20. junij 2022


Gastech Hydrogen bo potekal v Milanu od 5. do 8. septembra 2022. Gre za eno najpomembnejših mednarodnih platform, ki je lani organizirala konferenco v Dubaju, naslednja pa bo v Singapurju. Tema konference je predvsem energija, zemeljski plin, utekočinjeni plin in hidrogen. Med pokrovitelji konference so tudi Ministrstvo za zunanje zadeve Italijanske republike, Ministrstvo za okolje in agencija ICE. 

Na dogodku bodo sodelovala podjetja (okrog 750), več kot 4000 delegatov na konferenci, pričakujejo pa tudi več kot 100 ministrov oz. CEO globalnih energetskih podjetij. Po napovedih organizatorjev naj bi bili prisotni predstavniki iz več kot 60 držav.

S pomočjo uradne platforme The Gastech Network bo udeležencem omogočena organizacija srečanj one-to-one, vsebin na zahtevo, pogovorov na zahtevo, on site intervjujev itd.
 

Neposreden kontakt za dodatne informacije:

Sarah Howell
Vice President – Energy
e-mail: sarahhowell@dmgevents.com
tel.: +44 775 622 3083
www.dmgevents.com

Večina pomembnejših razvitih držav  (npr. Nemčija, Francija, VB, ZDA, Južna Koreja, Kanada, Nizozemska, Italija, Španija, Japonska) se bo predstavila na enem od 20 nacionalnih paviljonov.

Med prisotnimi bodo npr. direktorji Snam, Eni, RWE, ENA Gas, Terega, DESFA, Sempra infrastructure (ZDA), Sonatrach (Alžirija), ANPG (Angola), LNG Nigeria, Santos (Avstralija) itd.

Konferenca, ki prav v Milanu praznuje svojo 50. obletnico, bo zagotovo ponudila priložnost za stike z multinacionalkami in energetskimi podjetji in bo omogočila globalni pregled nad potrebnimi strategijami, proizvodi in tehnologijami, ki bodo industriji pomagali premagovati ovire v novi energetski realnosti. 

Spletna stran dogodka: www.gastechevent.com/the-gastech-exhibition/


 

Preberite tudi:


Eurostat objavil podatke o odvisnosti EU od uvoza plina

Globalni trendi na področju zelenih tehnologij