Globalne nagrade WIPO 2023

torek, 17. januar 2023
 

Natečaj za globalne nagrade WIPO za leto 2023 je odprt


Svetovna organizacija za intelektualno lastnino (World Intellectual Property Organization - WIPO) je objavila natečaj WIPO Global Awards 2023, katerega namen je prepoznati izumitelje, ustvarjalce in podjetnike, ki za doseganje svojih poslovnih ciljev uporabljajo pravice intelektualne lastnine ter s svojim znanjem, tehnološkim dognanji in ustvarjalnimi vsebinami prispevajo k napredku in izboljšanju življenja ljudi.

Natečaj je odprt za mala in srednje velika podjetja iz 193 držav članic WIPO iz vseh panog. Dobrodošli so prijavitelji, ki uporabljajo vse oblike intelektualne lastnine, od avtorskih pravic do blagovnih znamk, patentov in geografskih označb.

Rok za prijavo na natečaj je 31. marec 2023

Dobitnike nagrad izbere raznolika, neodvisna mednarodna žirija, ki jo sestavljajo strokovnjaki s področja intelektualne lastnine, inovacij, ustvarjalnih industrij, naložb in poslovanja.

Sodelovanje na natečaju je odlična priložnost za mednarodno promocijo, zmagovalci pa prejmejo tudi prilagojen mentorski program za pomoč pri uresničevanju poslovnih ciljev ter lažji dostop do financiranja in partnerskih priložnosti.

Globalne nagrade WIPO pomenijo priznanje izjemnim podjetjem in posameznikom, ki pametno uporabljajo pravice intelektualne lastnine za komercializacijo, hkrati pa s svojimi inovacijami in ustvarjalnostjo pozitivno vplivajo na družbo.
 

Natečaj za globalne nagrade WIPO za leto 2023

 

Preberite tudi:

Kategorije pravic intelektualne lastnine