Gospodarska delegacija na sejem The Big 5, Dubaj, 4. - 8. december 2022

četrtek, 27. oktober 2022

Vljudno vabljeni v družbo uspešnih slovenskih podjetij, ki bo med 4. in 8. decembrom 2022 obiskala največji mednarodni strokovni gradbeni sejem The Big 5 v Dubaju. Obisk organizira Gospodarska zbornica Slovenije, v partnerstvu s SPIRIT Slovenija in Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Organizirani obisk sejma je namenjen ambicioznim poslovnežem, ki želijo
 
  • srečati najuspešnejša globalna podjetja v gradbeni panogi,
  • spoznati trende prihodnosti in razsežne poslovne priložnosti,
  • obogatiti vedenje o obnašanju, odzivih, razmišljanju konkurence,
  • pridobiti nov, svež vpogled v realno dogajanje in razvoj gradbene panoge v svetu.

Na sejmu bo prisotnih več kot 2.000 razstavljavcev in 150 držav, med drugim tudi trije razstavljavci iz Slovenije. Sejem je odlična platforma za poslovna mreženja z nepremičninski razvijalci, arhitekti, izvajalci, inženirji, svetovalci, proizvajalci in distributerji iz regije in celega sveta ter certificirana strokovna izobraževanja.
 
Program
nedelja, 4. december 2022  
19:50 – 00:05+1 let Ljubljana – Istanbul
ponedeljek, 5. december 2022  
01:45 – 07:00 let Istanbul – Dubaj, transfer letališče – hotel
11:00 – 18:00 ogled sejma The Big 5 Dubai
torek, 6. december 2022  
10:00 – 18:00 ogled sejma The Big 5 Dubai
  srečanje s slovensko poslovno skupnostjo v Dubaju
predstavitev dobrih praks poslovanja v ZAE
sreda, 7. december 2022  
10:00 – 18:00 ogled sejma The Big 5 Dubai
četrtek, 8. december 2022  
transfer hotel – letališče
10:05 – 13:55
 
let Dubaj – Istanbul
18:40 – 19:00 let Istanbul – Ljubljana
 

Prijave

Zainteresirane predstavnike slovenskih podjetij vljudno vabimo, da sodelovanje v delegaciji potrdite preko elektronskega obrazca, najkasneje do 8. novembra 2022. Po izteku roka za prijave bomo za udeležence delegacije organizirali pripravljalni sestanek ter podrobneje predstavili izvedbo programa obiska ter sestavo gospodarske delegacije.
 

Stroški

Možnost sofinanciranja 60 % stroškov udeležbe

Mikro, mala in srednja podjetja imajo možnost sofinanciranja 60 % stroškov udeležbe z uveljavitvijo vavčerja za udeležbo v gospodarskih delegacijah, ki ga je razpisal Slovenski podjetniški sklad (SPS). Pri oddaji vloge za koriščenje vavčerja je na SPS potrebno predložiti potrdilo o udeležbi v gospodarski delegaciji, ki ga posameznem članu gospodarske delegacije izda Gospodarska zbornica Slovenije.
 

Stroški potovalnega aranžmaja

Neposredne, lastne stroške potovalnega aranžmaja krijejo udeleženci sami. Informativni stroški potovalnega aranžmaja znašajo okvirno 1.231,00 EUR in vključujejo povratno letalsko vozovnico v ekonomskem razredu  na relaciji Ljubljana – Istanbul – Dubaj – Istanbul - Ljubljana, z vključeno prtljago, tri nočitve z zajtrkom v enoposteljnih sobah v izbranem hotelu 4*, transfer letališče – hotel – letališče, zavarovanje rizika odpovedi v višini 6,55 % (vključno s Covid – 19 zavarovanjem) in veljajo na dan objave vabila. Zainteresirana podjetja lahko potovalni aranžma uredijo preko turistične agencije, ki ureja skupinski potovalni aranžma za slovensko gospodarsko delegacijo, z možnostjo upoštevanja individualnih želja posameznega naročnika potovalnega aranžmaja. Kontakt agencije je UNIVERZUM, V SVET d.o.o., Nada Balažic, tel.: 01 232 0902, e-mail: nada@universum.si.

GZS kotizacija za udeležbo v organiziranem obisku sejma znaša 200,00 EUR na posameznega udeleženca (DDV je vključen v ceno). Udeleženci za kotizacijo prejmejo organizacijsko podporo pri pripravi in izvedbi obiska sejma ter priročnik »Kako uspešno poslovati na Bližnjem vzhodu«. Predračun za plačilo kotizacije vam bo posredovala GZS ob zaključku sprejemanja prijav. Za morebitno odpoved udeležbe v delegaciji po 13. novembru 2022, se kotizacija zaradi že nastalih organizacijskih stroškov zadrži in ne vrača. Delegacija bo izvedena, ob predpostavki udeležbe najmanj 7 slovenskih podjetij.
 

Dodatne informacije

Gospodarska zbornica Slovenije, Nataša Turk, e-mail: natasa.turk@gzs.si, tel.: 01 58 98 152

Vljudno vabljeni k sodelovanju!


Vabilo

 

Preberite tudi: 

Priložnosti na trgu Združenih arabskih emiratov