Gospodarska delegacija v Dubaj, ZAE, 13. - 17. maj 2024

torek, 07. maj 2024
Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarstvo, turizem in šport (MGTŠ) organizira obisk slovenske gospodarske delegacije na konferenci Seamless Middle East, ki bo potekala med 14. in 16. majem 2024 v Dubaju, ZAE.

Udeležba v delegaciji je primarno zanimiva za tista slovenska podjetja, ki se ukvarjajo s podatki, identitetami, finančnim sektorjem, pa tudi AI in ostalimi naprednimi digitalnimi tehnologijami in bi se želela v okviru tridnevne konference Seamless Middle East udeležiti strokovnih predavanj ter poslovnih mreženj z 600+ razstavljavci in 25.000+ udeleženci konference. Slovensko znanje in tehnologijo z obravnavanih področij bo na konferenci predstavila Nena Dokuzov, vodja projektne skupine za novo ekonomijo in blockchain tehnologije, MGTŠ.

Organizator konference je slovenski govornici podelil 20 vstopnic za brezplačno udeležbo na konferenci (cena posamezne vstopnice sicer znaša 1.500 USD), ki bodo na voljo članom slovenske gospodarske delegacije.
 

Okvirni program delegacije


13. maj 2024 – Prihod v Dubaj

14. - 16. maj 2024 – Konferenca Seamless Middle East 2024

17. maj 2024 – Odhod iz Dubaja
 

Prijave

Zainteresirane predstavnike slovenskih podjetij vljudno vabimo, da sodelovanje v delegaciji potrdijo preko elektronske prijavnice, najkasneje do 10. maja 2024, do 12.00 ure oziroma do zasedenosti prostih mest v delegaciji.

Udeleženci delegacije prejmejo brezplačno vstopnico za udeležbo na konferenci. Organizator delegacije bo podrobna navodila o postopku pridobitve vstopnice posredoval ob prijavi na delegacijo.
 

Obrazec za prijavo

 

Stroški

Udeleženci delegacije krijejo neposredne lastne stroške potovalnega aranžmaja ter stroške kotizacije za udeležbo v delegaciji, ki znašajo 300,00 EUR + ddv na osebo. Kotizacija je namenjena organizacijski podpori GZS pri pripravi in izvedbi delegacije. Račun za kotizacijo bo GZS izdala ob zaključku zbiranja prijav s takojšnjim rokom plačila. Po plačilu kotizacije bo GZS udeležencu delegacije izdala potrdilo o udeležbi v delegaciji, ki podjetju služi kot dokazilo pri zahtevku za izplačilo vavčerja za udeležbo v gospodarskih delegacijah v tujino. Za morebitno odpoved udeležbe v delegaciji po 10. maju 2024, se kotizacije zaradi že nastalih organizacijskih stroškov ne vrača.

V1 | Vavčer za udeležbo v gospodarskih delegacijah v tujino omogoča malim in srednje velikim podjetjem povračilo 60 % upravičenih stroškov gospodarske delegacije (prevoz, namestitev, kotizacija). Podrobnosti, navodila, prijava na SPS - Vavčer za udeležbo v gospodarskih delegacijah v tujino
 

Dodatne informacije

Za dodatne informacije smo vam z veseljem na razpolago:
   

Vljudno vabljeni k sodelovanju!


 

Preberite tudi:

Globalni trendi na področju IT storitevZa informacije na www.izvoznookno.si skrbimo: