Gospodarska delegacija v Indijo, 19. do 25. november 2023

četrtek, 16. februar 2023

Predstavnike slovenskih podjetij s področja transporta in logistike vljudno vabimo k udeležbi v gospodarski delegaciji v Indijo. Za udeležence delegacije pripravljamo individualna poslovna srečanja v največjem pristaniškem mestu na indijskem podkontinentu, mestu Mumbaj ter industrijskem in trgovskem središču južne Indije, mestu Čenaj.
 
Namen obiska delegacije je celovita promocija najkrajše transportne poti do Srednje in Jugo-vzhodne Evrope ter predstavitev ponudbe konkurenčnih in visokokakovostnih transportno logističnih storitev za indijska podjetja, ki svoje blago pošiljajo kupcem v Evropi.

SPIRIT Slovenija delegacijo organizira v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije - Združenjem za promet, Veleposlaništvom RS v New Delhiju in Ministrstvom za gospodarstvo, turizem in šport.
 

Program obiska

 
Okvirni program obiska
 
Datum Lokacija Aktivnost
Nedelja, 19. november 2023 Odhod iz Ljubljane  
Ponedeljek, 20. november 2023  Mumbaj Delavnica: Slovenija, kot logistične platforme za Srednjo in Jugo-vzhodno Evropo
B2B srečanja
Torek, 21. november 2023  Mumbaj B2B srečanja
Sreda, 22. november 2023  Mumbaj - Čenaj B2B srečanja
Premik iz Mumbaja v Čenaj
Četrtek, 23. november 2023 Čenaj Delavnica: Slovenija, kot logistična platforma za Srednjo in Jugo-vzhodno Evropo
B2B srečanja
Petek, 24. november 2023 Čenaj B2B srečanja
Sobota, 25. november 2023 Povratek v Ljubljano  
 

Prijava in stroški udeležbe v gospodarski delegaciji

 
Zainteresirane predstavnike slovenskih podjetij s področja transporta in logistike vljudno vabimo, da sodelovanje v delegaciji potrdijo preko elektronske prijavnice, najkasneje do 24. marca 2023, oziroma do zasedenosti prostih mest v delegaciji.
 

Stroški udeležbe

Neposredne stroške organizacije B2B srečanja in najemov konferenčnih prostorov in pogostitev lokalnih partnerjev v okviru delavnic po zgoraj navedenem programu krijeta Gospodarska zbornica Slovenije - Združenje za promet in SPIRIT Slovenija.

Udeleženci krijejo neposredne, lastne stroške potovalnega aranžmaja ter kotizacije GZS.

Stroški kotizacije GZS za udeležbo v delegaciji znašajo 300,00 EUR na posameznega udeleženca (DDV je vključen v ceno). Udeleženci za kotizacijo prejmejo organizacijsko podporo pri pripravi in izvedbi obiska delegacije. Račun za kotizacijo bo GZS izdala ob zaključku zbiranja prijav s takojšnjim rokom plačila.

Za morebitno odpoved udeležbe v delegaciji po 31. marcu 2023, zaradi že nastalih organizacijskih stroškov, kotizacije ne vračamo oziroma vam zaračunamo kotizacijo v celoti.

Delegacija bo izvedena, ob predpostavki udeležbe najmanj 10 slovenskih podjetij.
 
Zainteresirana podjetja lahko potovalni aranžma uredijo preko potovalne agencije UNIVERZUM, V SVET d.o.o., Nada Balažic,  E-mail: nada@universum.si
 
Po izteku roka za prijave bo za udeležence delegacije organiziran pripravljalni sestanek.
 

Dodatne informacije


Za dodatne informacije smo vam z veseljem na razpolago:
Vljudno vabljeni k sodelovanju!

Elektronska prijavnica
Preberite tudi: