Hainan Expo 2023, Haikou, 11. - 15. april 2023

ponedeljek, 20. marec 2023


Med 11. in 15. aprilom 2023 bo v mestu Haikou, prestolnici province Hainan na Kitajskem, potekal mednarodni sejem potrošniških izdelkov "China International Consumer Products Expo - Hainan Expo 2023".

Hainan Expo je prvi nacionalni sejem na področju potrošniških izdelkov in največji sejem potrošniških izdelkov v azijsko-pacifiški regiji, osredotoča pa se zlasti na kakovostne in nove potrošniške izdelke. Skupna razstavna površina znaša 100.000 m², od tega je 80.000 m² mednarodnega razstavnega prostora. 

Na mednarodnem razstavnem prostoru bodo svoje visokokakovostne potrošniške izdelke predstavili razstavljavci iz Italije, Francije, Nemčije, Združenih držav Amerike, držav podpisnic celovitega regionalnega gospodarskega partnerstva (RCEP) in drugih. Letošnja častna gostja na sejmu bo Italija. Predstavilo se bo več vodilnih svetovnih podjetij, kot so Hugo Boss, Volkswagen, Karchar itd. 

Na domačem razstavnem prostoru bo sodelovalo 31 provinc, avtonomnih regij in občin, poudarek pa bo na visokokakovostnih potrošniških izdelkih in uveljavljenih blagovnih znamkah, kot so Huawei, Poly Culture Group, Made in Jingdezhen, Pop Mart, Lao Feng Xiang, Bloomage, iFlytek, Pien Tze Huang in drugih znanih kitajskih blagovnih znamkah.

V sklopu sejma bodo organizirani uradni dogodki, predstavitve novih izdelkov, forum o globalni potrošnji in številni drugi dogodki.
 

Podrobnosti o sejmu 

   

Dodatne informacije:

Hainan Provincial Bureau of International Economic Development
e-naslov: hainanexpo@investhainan.cn
 

Preberite tudi:

Priložnosti na kitajskem trgu