Iceberg Exhibitions: sejmi v Albaniji v letu 2023

sreda, 25. januar 2023

Podjetje Iceberg Exhibitions, del družbe Iceberg Communication, predstavlja sejemske prireditve, ki jih bo v letošnjem letu organiziralo v Albaniji.
 

Agriculture Days 2023

Med 27. in 29. aprilom 2023 bodo v mestu Lushnje v Albaniji potekali "Dnevi kmetijstva 2023". Gre za mednarodni sejem kmetijstva, živinoreje, ribištva in tehnologij, katerega glavni namen je ustvariti komunikacijsko platformo, ki bo spodbujala nova partnerstva in sodelovanje podjetij v kmetijskem sektorju. V treh sejemskih dneh bodo potekale številne dejavnosti, delavnice in konference o temah s področja trajnostnega razvoja povezanih sektorjev.

Lanskoletnega dogodka se je udeležilo 70 razstavljavcev iz Albanije, Kosova, Romunije, Grčije in Italije, 7000 obiskovalcev ter 300,000 spletih obiskovalcev.
   

Energy, Construction & Green Economy 2023

Sejem Energija, gradbeništvo in zeleno gospodarstvo bo potekal od 5. do 6. oktobra 2023 v Kongresni palači v Tirani. Dogodek združuje glavne deležnike na področju energetike in gradbeništva in se osredotoča na pomembna področja, kot so obnovljivi viri energije, energetska učinkovitost v celotnem energetskem ciklu v vseh sektorjih, tehnologije, učinkovitost gradnje in vpliv na okolje.

V okviru sejma bo potekal tudi forum, ki bo ponudil popoln pregled številnih priložnosti in razvoja v Albaniji, nastajajočem energetskem trgu na Zahodnem Balkanu.
 

Tourism & Travel Show Albania 2023

16. in 17. novembra 2023 bo v Kongresni palači v Tirani potekal sejem turizma, ki predstavlja platformo za poslovno komunikacijo najpomembnejših lokalnih, regionalnih in mednarodnih akterjev v turistični industriji. Sejem je namenjen promociji Albanije in regije kot zanimive destinacije za različne turistične sektorje.

Na dogodku se zberejo številni domači in mednarodni ponudniki nastanitev, upravljavci turističnih destinacij, organizatorji potovanj, potovalne agencije, prevozna podjetja, ponudniki potovalnih tehnologij itd.


Podrobnosti o vseh načrtovanih dogodkih so predstavljene:
 

Dodatne informacije: info@icebergexhibitions.com

 

Preberite tudi:

Zakaj na sejme v tujino?