International Tourism Expo Accra (INTTA 2024), Akra, 11. - 13. september 2024

sreda, 10. julij 2024


Veleposlaništvo Republike Gane v Rimu je obvestilo, da bo gansko ministrstvo za turizem, umetnost in kulturo v sodelovanju s Šolo kreativnih umetnosti ter Univerzo v Winnebi gostilo mednarodno razstavo "International Tourism Expo Accra (INTTA 2024), od 11. do 13. septembra 2024 na lokaciji Akwaaba Village v Akri

Razstava z naslovom "Sustainable Public - Private Partnership and Equitable Tourism Investements", želi okrepiti poslovno partnerstvo med afriškimi državami z promocijo znamk destinacij, proizvodov in storitev na področju turizma. Na razstavi bo sodelovalo preko 150 razstavljalcev, pričakuje pa se tudi veliko število B2B srečanj. 

Na razstavi bodo zastopani različni sektorji; od turizma, trgovanja in investicij, gastronomije, zdravstvenega turizma, kreativne umetnosti, potekala pa bo tudi razprava na temo: Value Chain and intra-African Tourism Trade Development in Africa's Tourism Sector". 

Vse dodatne informacije so dosegljive na povezavi: www.intertourismexpo.com ali na tel. številki +233 (0) 505 525 535. Pripravila: 

Katja Cimperšek, ekonomska svetovalka
Veleposlaništvo Republike Slovenije v Rimu
e-naslov: katja.cimpersek@gov.si 

 

Preberite tudi:


Zakaj na sejme v tujino?

Globalni trendi na področju turizma

Priložnosti, ki jih ponuja cvetoča afriška zabavna industrija