ITM 2024: Razvoj ključnih kadrov za mednarodno trgovino

torek, 26. september 2023
 
 
Z veseljem napovedujemo vpis sedemnajste generacije izobraževalnega programa Vodenje izvoznega poslovanja - International Trade Management (ITM) za leto 2024, ki ga izvajamo v sodelovanju z ITM Worldwide Foundation. 
 
Ta program je ključen za razvoj usposobljenih kadrov, ki so nepogrešljivi za uspeh slovenskih podjetij na tujih trgih.
 

Usposobljeni kadri so ključni za uspeh na tujih trgih

 
Vstop in širitev na tuje trge predstavljata pomemben korak za slovenska mala in srednja podjetja. Zagotavljanje usposobljenih kadrov je eden od največjih izzivov, s katerimi se srečujejo pri tem procesu.
 
Od leta 2006 naprej SPIRIT Slovenija, javna agencija, izvaja izobraževalni program International Trade Management (ITM), namenjen mlajšim od 40 let, zaposlenim na izvoznih oddelkih v mikro, malih in srednjih podjetjih. Udeleženci programa pridobijo ključna znanja in orodja za strukturiran in načrtovan vstop na tuje trge, kar je ključno za nadaljnjo rast in razvoj njihovih podjetij.

Foto:  Generacija ITM 2023, arhiv SPIRIT Slovenija
 

Izobraževalni program ITM 2024

 
ITM 2024 bo izveden v obliki serije delavnic 'Passport2Export' in petih mednarodnih seminarjev z mednarodno uveljavljenimi tujimi strokovnjaki in svetovalci. Udeleženci bodo pripravili podroben izvozni načrt, ki ga bodo dopolnili s prodajno predstavitvijo podjetja, pripravljeno v skladu s trenutnimi svetovnimi smernicami.
 
Program je načrtovan od marca do novembra in bo vključeval kombinacijo spletnih dogodkov in dogodkov v živo ter sklop mednarodnih seminarjev na Švedskem.
 

Kaj menijo dosedanji udeleženci?

 
Dosedanji udeleženci programa ITM iz prejšnjih let poudarjajo odlično kombinacijo akademskega in praktičnega izobraževanja. Program je izjemno praktično usmerjen, kar podjetjem pomaga pri načrtovanju izvoznih aktivnosti in preprečuje nepotrebne stroške ter napake. 
 
O mnenjih dosedanjih udeležencev si lahko preberete tukaj.
 

Vas zanima udeležba v programu  ITM 2024?

 
Interes lahko oddate že sedaj na tej povezavi.
 
S prijavami bomo pričeli predvidoma januarja.
 
 
Dodatne informacije:

Martin Zadel, tel: 05 908 9500, e-naslov: martin.zadel@spiritslovenia.si
 
 

 Preberite tudi: