Javni poziv za udeležbo v programu Slovensko – kitajskega poslovnega foruma z organiziranimi b2b srečanji med podjetji in institucijami, 10. septembra 2019, MOS, Celje

petek, 16. avgust 2019

 
SPIRIT Slovenija se je odzval povabilu kitajskega Sveta za pospeševanje mednarodne trgovine za partnerstvo pri organizaciji Slovensko – kitajskega poslovnega foruma v okviru Mednarodnega obrtnega sejma v Celju dne 10. septembra 2019 v Celju.

V dvorani Celjanka se bodo srečala slovenska in kitajska podjetja in institucije s pričetkom ob 15 in zaključkom ob 18 uri.

Več kot štirideset kitajskih podjetij in institucij bo sodelovalo na kitajskem paviljonu v hali A in na slovensko – kitajskem poslovnem dogodku. Poslovni dogodek bo potekal v slovenščini in kitajščini, tudi pri b2b pogovorih bodo sodelovali prevajalci.

Vaš interes sporočite do vključno 5. septembra gospe Tanji Drobnič, Sektor za spodbujanje internacionalizacije, na elektronski naslov tanja.drobnic@spiritslovenia.si . Dodatne informacije lahko dobite tudi po telefonu 01 589 18 94.

Ob prijavi na poslovni dogodek pošljite krajši življenjepis udeleženca vašega podjetja ali institucije ter predstavitev vašega podjetja ali institucije v angleškem in kitajskem jeziku.
 
Osnutek programa
15:00 -  15:30 Registracija udeležencev poslovnega dogodka
15:30 – 16:30 Plenarni del
16:30 – 17:30 b2b pogovori
17:30 – 18:30 Pogostitev
 
Moderator: SPIRIT Slovenija & CCPIT

Slovensko – kitajski poslovni forum z organiziranimi b2b srečanji med podjetji in institucijami organizira SPIRIT Slovenija skupaj s svojim kitajskim partnerjem CCPIT (China Council for the Pormotoion of International Trade) in Veleposlaništvom Republike Kitajske v Ljubljani. 


Spisek registriranih kitajskih podjetij (xlsx)
Več informacij o poslovanju s Kitajsko