Javno povabilo podjetjem in oblikovalcem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega industrijskega oblikovanja na razstavi TAC v okviru sejma Dutch Design Week, Eindhoven, Nizozemska, 22. - 30. oktober 2011

sreda, 14. september 2011

Javna agencija za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarstvo, Ministrstvom za Kulturo, Ministrstvom za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo, Ministrstvom za zunanje zadeve, Službo vlade za razvoj in evropske zadeve, Uradom vlade za komuniciranje in Muzejem za arhitekturo in oblikovanje organizira skupinsko predstavitev slovenskega industrijskega oblikovanja na razstavi TAC, ki bo potekala v okviru sejemskega dogodka Dutch Design Week. Predstavitev bo potekala od 22. do 30. oktobra 2011 v Eindhovnu, Nizozemska.

Dutch Design Week contemporary design show s spremljajočimi razstavami - TAC je eden najpomembnejših sejemskih in predstavitvenih dogodkov s področja industrijskega oblikovanja in oblikovanja v Evropi. Dutch Design Week contemporary design show in spremljajoče razstave v času sejma – TAC so namenjeni predstavitvi izdelkov in oblikovanja s področja: svetil, pohištva, tekstila, tkanin in ostalih materialov, arhitekture, oblikovanja sodobnih interierjev in opreme, industrijskega oblikovanja (service designa).
 

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja oz. oblikovalce, da se predstavijo na razstavnem prostoru, ki ga v okviru razstave TAC zagotavlja JAPTI. JAPTI v okviru predstavitve na razstavi TAC zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora v skupnem znesku 6.000 EUR. Pri tem si JAPTI pridržuje pravico pripraviti končno razporeditev udeležencev na skupnem razstavnem prostoru.


Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora. V prilogi vam pošiljamo prijavni obrazec in vas prosimo, da nam izpolnjeni obrazec pošljete najkasneje do petka, 30. septembra 2011.


Za dodatne informacije lahko pokličete g. Rovan Matjaža, tel.: 01 530 98 28, e-pošta: matjaz.rovan@japti.si.


Vabilo.
Prijavni obrazec.