Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinskem sejemskem nastopu na 49. mednarodnem sejmu pohištva v Beogradu, Srbija, 14. - 20. november 2011

petek, 16. september 2011

Javna agencija za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) organizira skupinski sejemski nastop na 49. Mednarodnem sejmu pohištva 2011, ki bo potekal od 14. do 20. novembra 2011 na Beograjskem sejmišču v Beogradu, Srbija.  Na sejmu razstavljajo podjetja s celotne lesnopredelovalne verige od primarne obdelave lesa pa do pohištva, repromaterialov ter lesnoobdelovalnih strojev, orodij in opreme. Lansko leto je na Mednarodnem sejmu pohištva na 37.000 m2 pokritih površin razstavljalo 460 razstavljalcev iz 20 držav. Sejem si je ogledalo 62.000 obiskovalcev.

Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.sajam.co.rs

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja JAPTI. V okviru nastopa na 49. Mednarodnem sejmu pohištva, JAPTI zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora v skupni višini 40.000 EUR. Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora. Pri tem si JAPTI pridružuje pravico pripraviti končno razporeditev udeležencev na skupnem razstavnem prostoru. Stroške prevoza eksponatov in postavitev razstavnega prostora ter obveznih dodatnih stroškov (prijava in vpis v sejemski katalog) krijejo podjetja sama.


Izpolnjen prijavni obrazec nam prosim pošljite najkasneje do petka 23. septembra 2011.


Dodatne informacije: