Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu AGROSALON, Moskva, Rusija, 07.-10. oktober 2014

sreda, 18. december 2013

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma (SPIRIT Slovenija, javna agencija) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu AGROSALON, ki bo potekal od 07. do 10. oktobra 2014 v Moskvi, Rusija. V letu 2012 se je na sejmu predstavilo 292 razstavljavcev iz 11 držav, obiskalo pa ga je več kot 23.000 obiskovalcev.

 

Sejem AGROSALON se odvija na vsaki dve leti in je namenjen predstavitvi dejavnosti in izdelkov s področja kmetijske mehanizacije.  Med drugim se v okviru sejma predstavljajo kmetijski stroji, komponente in rezervni deli, oprema in stroji za kmetijstvo, oprema za živinorejo, oprema za namakalne sisteme, sredstva za zaščito rastlin in sorodne vsebine. Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.agrosalon.com.

 

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na skupnem razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja SPIRIT Slovenija, javna agencija. V okviru nastopa na sejmu AGROSALON SPIRIT Slovenija, javna agencija zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov in vpis razstavljavcev v sejemski katalog. Pri tem si SPIRIT Slovenija, javna agencija pridržuje pravico pripraviti končno razporeditev udeležencev na skupnem razstavnem prostoru. Stroške postavitve razstavnega prostora in prevoza eksponatov ter ostale dodatne stroške krijejo podjetja sama.

 

Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora. V prilogi vam pošiljamo prijavni obrazec in vas prosimo, da nam izpolnjeni obrazec pošljete najkasneje do petka, 24. januarja 2014.

 

Dodatne informacije:
g. Matjaž Rovan
T: 01 53 09 828
F: 01 58 91 877
E: matjaz.rovan@spiritslovenia.si