Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu METS - Marine Equipment Trade Show, Amsterdam, Nizozemska, 18.-20. november 2014

sreda, 18. december 2013

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma (SPIRIT Slovenija, javna agencija) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu METS - Marine Equipment Trade Show, ki bo potekal od 18. do 20. novembra 2014 v Amsterdamu, Nizozemska. V letu 2013 se je na sejmu predstavilo 1320 razstavljavcev iz 46 držav obiskalo pa ga je več kot 22.000 obiskovalcev.

 

Sejem METS - Marine Equipment Trade Show je namenjen predstavitvi izdelkov in opreme s področja navtike. Produktne skupine izdelkov na sejmu so: materiali in oprema za gradnjo plovil, električne komponente in navigacijska oprema, svetila, notranja oprema plovil, pogonski agregati ter elementi in naprave in oprema za njihovo vzdrževanje, oprema za hlajenje in prezračevanje, zaščitna oprema, tekstil, izdelki iz platna in drugih materialov ter sorodna oprema, krmilni sistemi in hidravlika, oprema za marine in ostala navtična oprema. Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.metstrade.com.

 

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na skupnem razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja SPIRIT Slovenija, javna agencija. V okviru nastopa na sejmu METS - Marine Equipment Trade Show SPIRIT Slovenija, javna agencija zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov in vpis razstavljavcev v sejemski katalog. Pri tem si SPIRIT Slovenija, javna agencija pridržuje pravico pripraviti končno razporeditev udeležencev na skupnem razstavnem prostoru. Stroške postavitve razstavnega prostora in prevoza eksponatov ter ostale dodatne stroške krijejo podjetja sama.

 

Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora. V prilogi vam pošiljamo prijavni obrazec in vas prosimo, da nam izpolnjeni obrazec pošljete najkasneje do petka, 24. januarja 2014.

 

Dodatne informacije:
g. Matjaž Rovan
T: 01 53 09 828,
F: 01 58 91 877
E: matjaz.rovan@spiritslovenia.si