Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu PLMA’s World of private label, Amsterdam, Nizozemska, 20.-21. maj 2014

ponedeljek, 18. november 2013

SPIRIT Slovenija, javna agencija organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu PLMA’s World of private label, ki bo potekal od 20. do 21. maja 2014 v Amsterdamu, Nizozemska.

Sejem PLMA’s World of private label je največji tovrstni sejem v Evropi in je namenjen predstavitvi blagovnih znamk s področja prehrambenih izdelkov, pijač, sadja in zelenjave, sušenih in konzerviranih izdelkov, zmrznjenih in termično obdelanih prehrambenih izdelkov, kozmetike, papirja in plastike, izdelkov za osebno higieno, izdelkov za dom in kuhinjo, izdelkov za prosti čas in vrtnarstvo. Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.plmainternational.com.

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na skupnem razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja SPIRIT Slovenija, javna agencija. V okviru nastopa na sejmu PLMA’s World of private label SPIRIT Slovenija, javna agencija zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov in vpis razstavljavcev v sejemski katalog. Pri tem si SPIRIT Slovenija, javna agencija pridržuje pravico pripraviti končno razporeditev udeležencev na skupnem razstavnem prostoru. Stroške prevoza eksponatov in postavitve razstavnega prostora ter ostale dodatne stroške krijejo podjetja sama.

Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora. V prilogi vam pošiljamo prijavni obrazec in vas prosimo, da nam izpolnjeni obrazec pošljete najkasneje do petka, 06. decembra 2013.

Dodatne informacije:
g. Matjaž Rovan
T: 01 53 09 828
F: 01 58 91 877
E: matjaz.rovan@spiritslovenia.si