Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu SPS/ IPC/ DRIVES, Nürnberg, Nemčija, 24. - 26. november 2015

torek, 17. marec 2015

SPIRIT Slovenija, javna agencija, organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu SPS/IPC/DRIVES, ki bo potekal od 24. do 26. novembra 2015 v Nürnbergu, Nemčija. V letu 2014 se je na sejmu predstavilo 1.600 razstavljavcev obiskalo pa ga je več kot 56.000 obiskovalcev.

 

Sejem SPS/IPC/DRIVES je namenjen predstavitvi izdelkov s področja industrijske avtomatike, komunikacijskih vmesnikov, kontrolnih tehnologij, pogonskih sistemov in tehnologij, elektromehanskih komponent, tehnologij za shranjevanje energije, senzorskih in kontrolnih tehnologij in inženiringa.

 

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na skupnem razstavnem prostoru. SPIRIT Slovenija, javna agencija v okviru skupinske predstavitve na sejmu SPS/IPC/DRIVES zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov za potrebe delovanja skupinske stojnice in vpis razstavljavcev v sejemski katalog. Za izvedbo skupinske predstavitve na sejmu SPS/IPC/DRIVES bo SPIRIT Slovenija, javna agencija namenila finančna sredstva v skupni višini do 30.000 EUR. Končno razporeditev podjetij na skupnem razstavnem prostoru bo pripravila oziroma potrdila SPIRIT Slovenija, javna agencija. Stroške elementov sejemske konstrukcije, postavitve razstavnega prostora, prevoza eksponatov in ostale stroške sejemske predstavitve krijejo podjetja sama.

 

Prijavnico posredujete po faksu na št.: 01 58 91 877 ali v skenirani obliki na elektronski naslov matjaz.rovan@spiritslovenia.si. Rok za prejem prijave je četrtek 2. april 2015 do 16:00 ure oziroma do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora.

 

Za dodatne informacije lahko pokličete g. Matjaža Rovana na tel. št.: 01 53 09 828, faks: 01 58 91 877, e- pošta: matjaz.rovan@spiritslovenia.si

 

Več informacij: