Konferenca TOURISM 365, Terme Tuhelj, 3. - 4. oktober 2023

petek, 22. september 2023
 

Konferenca o celoletnem turizmu


7. mednarodna konferenca TOURISM 365 o trendih in prihodnosti turizma bo potekala 3. in 4. oktobra 2023 v Termah Tuhelj.

SLO CRO Poslovni klub je s podporo Javne agencije SPIRIT Slovenija ponosni partner v organizaciji konference TOURISM 365 - B2B  Marketplace, ki bo letos dvodnevna in v partnerstvu z agencijo New Deal Europe. Konferenca je namenjena vsem, ki iščejo nove prodajne priložnosti, poslovna povezovanja ali nove ideje v turizmu.

Drugi dan konference TOURISM 365 B2B Marketplace bo poskrbel za kakovostna srečanja s skrbno izbranimi turističnimi svetovalci, produktnimi direktorji in programskimi vodji globalnih potovalnih podjetij.

Cilj konference je zagotoviti odlično platformo za destinacije, hotele, DMC in druge ponudnike potovalnih storitev za sodelovanje z globalnimi kupci, spodbujanje dragocenih povezav in raziskovanje potencialnih poslovnih priložnosti. Poudarek je na kupcih, ki se zavezujejo k promociji celoletnega turizma na Hrvaškem in v regiji. Konferenca TOURISM 365 odpira potovalne navade generacije Z in ponuja vpoglede in strategije za naslednji val turizma.

V okviru konferene bo potekala delavnica, ki jo vodi Dario Marčac, ustanovitelj spletne platforme Crew, in vključuje panel vplivnežev TikTok iz skupnosti Crew. Delavnica bo udeležencem omogočila vpogled v edinstvene potovalne navade, procese odločanja in preference generacije Z ter jih opremila z uporabnimi strategijami za izkoriščanje ogromnega potenciala potovalnega trga generacije Z.
 
  • 1,5-urno srečanje se bo začelo z izčrpno predstavitvijo značilnosti popotnikov generacije Z, podprto s podatki iz resničnega sveta in študijami primerov.
  • Udeleženci se bodo vključili v dinamično, vnaprej strukturirano panelno razpravo, v kateri bodo sodelovali ustvarjalci družbenih medijev generacije Z - Lorena Farkač, Karlo Krznarić, Jan Mihaljević in Adriana Krajcar.
  • Skozi scenarije iz resničnega življenja in interaktivne seje vprašanj in odgovorov bo panel pokrival ključne teme, kot so trajnost, digitalno trženje, proračun in čustveni dejavniki, ki vplivajo na izbiro potovanj.
 

Podrobnosti o konferenci in registracija: www.turizam365.com

Dodatne informacije: 

SLO CRO Poslovni klub
e-naslov: poslovniklub@slo-cro-klub.hr

 

Preberite tudi:

Storitve slovenskih poslovnih klubov v tujini